Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Halihó!
Jártam ma felétek
Akkor Te most anorexiás vagy?
Esetleg szimplán nagyon finnyás?
Annyira azért talán nem...pár kivétellel nálam az evés csak szükséges rossz, a túléléshez szükséges kalóriabevitel (merugye "Kalória nélkül nincs háború")...az a pár kivétel az akkor van mikor még olyankor se eszem (mert éppen nincs kedvem ahhoz ami van) ha amúgy már kijönnek a szemeim az éhségtől...

Ez régi poén
Megkerültél k%rva kölök?!
Már egy ideje hiányollak. Anyádat már meg sem látogatod?
Estét!
Mint Joey a Jóbarátokból?

Igen...mikor egyszer egy fiú azt mondta,hogy szép vagyok mint egy új traktor.
vicky holnap megyek hozzá 7végén meg 2nap szépaszonyvölgye
Okés,akkor majd du. hívlak.
Én is szegény vagyok, és még motorom sincsen.
Azért nézni is jó lesz,nem?
És Ti mind2 napra mentek? Ott alszotok?

Azért 5 órát végignyomni ...verseny szinten .....hááááát basszus .
van belga csokim, hideg száraz vörös borral,
És ez nem kis szó, mert a sütimet nem osztom ám meg bárkivel!

Na, kaptál már valakitől ennél szebb szerelmi vallomást?
hivjál nyugodtan, lehet hogy én is csak nézni megyek el,mert jelenleg olyan szegény vagyok mint a templom egere

nincs most arra fölösleges 20 ezer forintom hogy a leghátso sorbol indulhassak napi licenszel,

a másnapi öt orás XC, az izgatja a fantáziámat de ahoz meg kéne egy jo partner, de az meg mégtöbb pénz,,,

a legkomolyabb lenne egyéniben lenyomni az öt orást, a profik azt csinálják, az már durva, nem kicsit,
Ugyan...tudod hogy neked bármit
"gumos állat" ezkész
kösssszi.
dél amerikábol származo föld alatt élő gumos állat, nagyon ritkán látni,mert elbujik, általában bevásárlo központok zöldséges standján lehet fogni piros háloval,,, warning, csapatokban él, és nagyon veszélyes is tud lenni,
Bizony
Ha sietsz, marad belőle neked is 2-3 szelet
lehet hogy megszakitottátok a leeresztö csavar menetét, KTM betegség,,

ereszd le az olajat töröld ki a menetet higitoval ,ugy hogy a motort elfekteted , és kend be loctite menetrögzitővel, talán megáll még, bár ha ki lett huzva a menet akkor kell belehajtani egy menetfelujjito hernyot, oszt annyi, akkor ujj megint,
lekváros piskóta?

Délután kérdeztem valamit.
Én meg lekváros piskótát (Mama sütötte )

Amúgy milyen állat az a "kumpi"?
csok a legszebb pápai csajszinak,
kumpis tésztát vacsorázok, csak ugy mondom,