Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az ugy kezdődött hogy vettem egy kayakot,,,, ennek már jo pár éve,

aztán vettem még többet,,,vadvizit is, de azokat már eladtam, ma már csak egy van,
na voltál csömörön?
reggelt.
mesélj csak milyen felállásban csihi-puhiztál te
na lépek csak beköszöntem.......majd leszek........
szia
sziasztok.
Nálunk is volt éjjel jó kis csihi-puhi.
nekem meg a netet is lopni kell
jo szögelést,indulok.
szóval kajakozik ....tucc élni ronis !
akkor ide kell jöjjél mert sajna ma nem tudok belemenni az erdőbe ingyom bingyom......
szia...itt is esett és fújt a szél éjjel.....most is hűvös van
tiszta jó lesz motorozni ....
csak sajna ma is muszály szögelnem
tegnapi sztori, elmentem kayakozni alsoörsre ,vittem magammal Alient is, a nádasban összetalálkoztunk egy csapattal 2 kenu mindeggyik mellett uszva két pasi, hajok tele vizzel, nagy rutinok voltak, probáltak beszállni, az eggyik ellen fogott a másik nagy nehezen bemászott és avval a mozdulattal a tuloldalon borult is vissza, iszonyat mennyit röhögtűnk rajtuk,

probáltam én elmagyarázni nekik mit kéne csinálni, hogy az eggyik ha bemászik akkor probáljon meg bentmaradni már valahogy és merje ki a hajobol a vizet akkor stabilabb lessz és be tud mászni a másik is , de ők basztak rá mit mondok,, imádtak borulni, szerintem,
hali,én most indulok felétek terep! lehet hogy találkozunk,,,,,
el ám
hétvégére beírtam egy igazolatlant nektek vazze csaknem cukormotorosok lettetek ti is ?.....olyan frankót mentünk , hogy jobbat mint mikor hűvös volt....sikerült az erdő mélyén nyomulni a sötétbe csak este jöttünk ki a napra ....longlacival voltunk ketten......na majd legközelebb
szeva , abban reménykedek én is,
tegnap este volt itt jo nagy villámos vakuzos vihar,
még a végén motorozósos idő lesz.....

reggelit!
jo reggelt, dejol lehűlt a levegő,meg esik is, fincsi,
Jó reggelt.
joo reggelt 7alvok
estét.
Akkor ezt most elkiabáltam?!
Hi, Zéé, előkerültél?
na szép mondhatom én banya ő meg tündér bogár