Az nagyon komoly!
Én 2 évig veszekedtem a főnökömmel,hogy legyen kitisztítva a klíma...pontosabban Ő veszekedett Velem...ordítozott,lehülyepicsázott...stb., amiért nem voltam hajlandó bekapcsolni tavaly sem a klímát (Neki külön irodája van,ahol van saját klímája)...hiába mondtam Neki,hogy 5 év után már illene kitisztíttatni,nem értette meg..azt mondta,hogy Ő ilyenről még nem hallott,és,hogy Én találtam ki ezt a hülyeséget...aztán ordítva bekapcsolta a klímát,amiből valami förtelmes büdös jött,erre Én fogtam,és becsuktam az irodám ajtaját (a klíma a folyosóra van kirakva,és onnan kell 2 irodát hűtenie)..ekkor szabadult el a pokol.
Jah,azt is mondta Nekem,hogy Ő az autójában sem tisztíttatta még a klímáját,és soha senki nem mondta még Neki,hogy ilyent kellene csinálnia....ekkor legszívesebben megmondtam volna Neki,hogy aki 2 évente cseréli az autóját,annak nem is fogják mondani,mert annyi idő alatt nem koszolódik.
Nálunk is megy a klíma,de mivel 6 év után ugyan 2 hete végre kitisztíttatta a főnököm a ketyerét ,de gáz már nem tetetett bele ,úgyhogy szerencsétlenem csak 2 foknyit tud hűteni a levegő hőmérsékletén...az meg édeskevés.
Nem is rossz ötlet ...teleborítom Vele az irodámat,hozok egy felfújható kis medencét,amit betuszkolok az asztal alá,majd abban áztatom a lábaimat ...sőt még egy karúszón és egy kalapon is gondolkozom.
Khmmm ...ezt a programot valahogy nem a szüleim társaságában tudnám elképzelni ...de most már muszáj Velük is elmennem valahova,mert hiányolják,hogy az "Ő kicsi kislányuk" nem megy Velük sehová.
Én 2 évig veszekedtem a főnökömmel,hogy legyen kitisztítva a klíma...pontosabban Ő veszekedett Velem...ordítozott,lehülyepicsázott...stb., amiért nem voltam hajlandó bekapcsolni tavaly sem a klímát (Neki külön irodája van,ahol van saját klímája)...hiába mondtam Neki,hogy 5 év után már illene kitisztíttatni,nem értette meg..azt mondta,hogy Ő ilyenről még nem hallott,és,hogy Én találtam ki ezt a hülyeséget...aztán ordítva bekapcsolta a klímát,amiből valami förtelmes büdös jött,erre Én fogtam,és becsuktam az irodám ajtaját (a klíma a folyosóra van kirakva,és onnan kell 2 irodát hűtenie)..ekkor szabadult el a pokol.
Jah,azt is mondta Nekem,hogy Ő az autójában sem tisztíttatta még a klímáját,és soha senki nem mondta még Neki,hogy ilyent kellene csinálnia....ekkor legszívesebben megmondtam volna Neki,hogy aki 2 évente cseréli az autóját,annak nem is fogják mondani,mert annyi idő alatt nem koszolódik.
Bár tavaly nyáron egy klímíakrbantartáskor frissítettek software-t a klímákon és többé nem indultak el
Bakker, már a kompresszor is szoftverrel megy
Amúgy:
csak nem? ? lett új munka helyed
Én meg szenvedek a melegtől ..most bevizeztem a karjaimat,és fújatom magam a ventilátorral ...tiszta beach feeling.
Markoló táncoltatás