Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok
Az nagyon komoly!
Én 2 évig veszekedtem a főnökömmel,hogy legyen kitisztítva a klíma...pontosabban Ő veszekedett Velem...ordítozott,lehülyepicsázott...stb., amiért nem voltam hajlandó bekapcsolni tavaly sem a klímát (Neki külön irodája van,ahol van saját klímája)...hiába mondtam Neki,hogy 5 év után már illene kitisztíttatni,nem értette meg..azt mondta,hogy Ő ilyenről még nem hallott,és,hogy Én találtam ki ezt a hülyeséget...aztán ordítva bekapcsolta a klímát,amiből valami förtelmes büdös jött,erre Én fogtam,és becsuktam az irodám ajtaját (a klíma a folyosóra van kirakva,és onnan kell 2 irodát hűtenie)..ekkor szabadult el a pokol.
Jah,azt is mondta Nekem,hogy Ő az autójában sem tisztíttatta még a klímáját,és soha senki nem mondta még Neki,hogy ilyent kellene csinálnia....ekkor legszívesebben megmondtam volna Neki,hogy aki 2 évente cseréli az autóját,annak nem is fogják mondani,mert annyi idő alatt nem koszolódik.
Nálunk szerencsére komolyan veszik, mert ugyanarról a klímáról megy a gépterem is, ahol sok-sok éles forgalom megy.

Bár tavaly nyáron egy klímíakrbantartáskor frissítettek software-t a klímákon és többé nem indultak el
Bakker, már a kompresszor is szoftverrel megy
Nálunk is megy a klíma,de mivel 6 év után ugyan 2 hete végre kitisztíttatta a főnököm a ketyerét ,de gáz már nem tetetett bele ,úgyhogy szerencsétlenem csak 2 foknyit tud hűteni a levegő hőmérsékletén...az meg édeskevés.
Nem rossz ötlet.
álmodik a nyomor ....sajnos még mindig itt rohadok.

Amúgy:
Én egy kicsit följebb vettem a klímát
Egyébként sziasztok
Ennyi erővel kimehetnél a vízpartra is dolgozni Minek az iroda?

csak nem? ? lett új munka helyed
Nem is rossz ötlet ...teleborítom Vele az irodámat,hozok egy felfújható kis medencét,amit betuszkolok az asztal alá,majd abban áztatom a lábaimat ...sőt még egy karúszón és egy kalapon is gondolkozom.
Máskor csomagolj magadnak egy kis homokot is
Látom ...32 fogas vigyorod van.
Én meg szenvedek a melegtől ..most bevizeztem a karjaimat,és fújatom magam a ventilátorral ...tiszta beach feeling.
örűlök én,
Ezt ismertem ...de .
Jól van na..azt hittem örülni fogsz.
csoki az űgyes, bobcat,
ezt bármelyik jobb munkagépes megcsinálja,
Eszméletlen ügyesek.
Ilyet láttam élőben a pécsi Track Trialon, nagyon komoly volt
Ezt külön a Te figyelmedbe ajánlanám! :
Markoló táncoltatás
Khmmm ...ezt a programot valahogy nem a szüleim társaságában tudnám elképzelni ...de most már muszáj Velük is elmennem valahova,mert hiányolják,hogy az "Ő kicsi kislányuk" nem megy Velük sehová.
Jó neked
jó reggelt tök fasza nem kellet felkelnem reggel