Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a veszprémfesten egy csomo program van még, pl. kutya sétáltatás a ligetben, kávézás összebujva egy csendes kávézoban, halk suttogással egymás fűlébe, aztán romantikus séta a korház melletti temetőbe, árnyas fák között megbujva,fagyit nyalogatva,,,

vannak még ötleteim,
Csak az a kérdés,hogy délutánra elvonul -e?!
A Veszprémfesten csak a koncertek vannak a Várban vagy van más program is?
Gyertek nyugodtan...mindenkit szívesen látok.
asszongyák jönni fog,
mai program forum tali pápán, és jol megesszűk Vicky kayáját,

aki elöbb oda ér többet ehet, aki késik szopni fog,
Most nagyon sajnáljalak,ugye?

Én meg azért izgulok,hogy szombat délután jó időnk legyen ...családdal mennénk Kapolcsra,onnan irány Füred egy kis esti sétára és hazafelé még benéznénk Veszprémbe is ...már csak az a kérdés,hogy most szombaton is jön e az Armageddon.
Tudom én azt magamtól is, nem kell hogy minden nap külön emlékeztessetek rá...
tudok egy rövidebb utat,
cbr-el kicsit nehezebb lessz, de majd lehoznak a hegyimentők,
Műtenek?

Amúgy Pápa.
jo neked, én meg azt sem tudom mi a francot csináljak ma is, strandra menjek, kayakozzak, esetleg motorzás,
már kitoltam a cbr-t ..azzal egy óra múlva biztos ott vagyok akárhol....
kilenckor indulok egomból és fél tízkor már a hatvani kórházban műtenek

hova kell menni amúgy ? veszprém ? pápa? vagy ?
Danikám az élet nem habostorta,
Nem kell félni...nem fog fájni
Ugye milyen jó programokat tudok kitalálni. És minden napom ilyen mozgalmas.
Ne sima sopronit igyál, ...1895-öt. Kedvenc söröm...ég és föld a simához képest.
jo program ,megeszem a kajádat utána jöhet a kemény délutáni torna program veled
Mindjárt gondoltam.
Édesgyökér, mi?
Ez aljasság...
azért neveztük el rólad nekünk minden el van nevezve ..és ez nem maradhatott név nélkül....tessék a térkép ha már igértem
most hogy már átalakították azóta a viharok nem lett egyszerűbb beledőlt nyolcszáz fa.....lesznek még ott akik öngyilkosok lesznek
Hát arra a keményebb tornára sztem itt többen is jelentkeznénk
én hamarabb oda érek mert közelebb lakom ,és jol megeszek mindent mire oda érsz,
Dehogy vagyok vékonyka! Én nagyon nem akarok hízni!
De ennyi kajától csak azt lehet. Azt hiszem délután egy keményebb tornát kell végigcsinálnom.
erröl jut eszembe, ha rendeznénk egy forum talit megint tisén akkor ott lehetne tartani egy eszement éjszakai versenyt, mondjuk 1 orásat, ott tuttira nincs magasles,,
oké.