Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi,az önzetlen segítséget.
ne égess már, az a domboldal mostmár hogy le van járva olyan egyszerű hogy egy kiscsoportos ovodás is felmegy rajta a kis bw 50-el,
én reggelire benyomtam egy hatalmas pohár karamellás pudingot a kávémhoz,

az is lehet hogy a kollegáid látják rajtad hogy vékonyka vagy, és fel akarnak kicsit hizlalni,

nekem jobb modszerem van,
hát az árokban nincs magasles de körberakták azt is rendesen....

amúgy csak találnánk de nem volna egyszerű mert több les van errefelé mint fa ..

na igyunk még egy kávét

ja előbb elfelejtettem mondani , hogy megkaptad ronis féle feljáró elnevezést itt a pilisben tiszteletbelileg........tudod melyik az ahol nekiálltunk kijárkálni egy felmenőt hárman rövidebb út gyanánt az erdőbe.....na az lett a ronis féle feljáró
majd mellékelek egy térképszelvényt
Ha úgy gondolod hogy nem bírsz el ennyi kajával, ha most elindulok, ebédre még odaérhetek
most indulok hozzád,, nem venném a szivemre ha belehalnál a sok finomságba,
Úgy látszik ma hízókúrán vagyok ..reggeliztem,de közben hozott az egyik kolléganőm egy tálca almás lepényt,akkor van még palacsintám vanília öntettel,meg ebédre egy hatalmas szelet rántott halam krumplisalátával...már most rosszul vagyok.
én simán tudnák olyan utvonalat ahol nincs magasles,,

szerintem te is tudnál olyat felétek, pl az orion árkotokban sem vadásznak szerintem,
ugye hogy ugye,
motorod az van csak blokkja nincs...ill. fele ..de ma megkapom azt a felét.....
tibi nem lop ilyet...
Hát azért ennél egy picit több lelkesedésre számítottam...
Ó...hogy Te milyen önfeláldozó vagy...
melyik lett sutyi kálváriája? az a sok vízszintes rész máriahalom felé?

na jó reggelt .....

ronis az éjszakai endurózást mi is beszélgetjük már vagy két hete...kéne csinálnunk is már.....csak a sok köcsögszájú vadász akkor bassza kint az anyját...még lelőjük őket a végén

amúgy ma is jó idő lesz ...végre mehetek pestre a 40 fokban ... ... tele a faszom
kocsimhoz is itt lesz az alkatrész délutánra rakhatom azt is össze
állítólag ma lesz melegrekord
Köszi.
Értem.
igen valami név mindig kell,

a zarándi társaság , minden feljáronak adott nevet, ilyenek vannak hogy : - siroki feljáro (amit olyan adott neki aki 3 éve felment sirokon a csucsig,)
- darazsas feljáro, ,,, -páfrányos, - hajigálos, - három lépcsős, - husz perces patak,

fincsi helyek,
Megérkezett a Seress Laci gumija, ma is supermoto lesz!
kivételt tettem vele,,

mert a kivétel erősiti a szabályt,
Valami név mindig kell.
látod Sutyi ilyen az amikor az ember hires lessz,

amikor már helyeket neveznek el rolad,alkottál valami maradandot

nálunk is van olyan hely amit ugy hivnak Kátai feljáro, nem sokan mernek neki menni,
Még akkor se ha legyeskedne körülötted? Mi van már nem is baj hogy nem múlt még el 30
rád nem is fujkodnám,
Szóval...tegnap reGGel arról volt szó hogy hiába mentem kedden a májsztróhoz és hogy jövő héten valszeg megint fogok menni...
De jó,hogy Te bírod ...Én attól befulladok.
Na bazzeg "Laci visszapillantója"...most meg "Sutyi kálváriája"