hát az árokban nincs magasles de körberakták azt is rendesen....
amúgy csak találnánk de nem volna egyszerű mert több les van errefelé mint fa ..
na igyunk még egy kávét
ja előbb elfelejtettem mondani , hogy megkaptad ronis féle feljáró elnevezést itt a pilisben tiszteletbelileg........tudod melyik az ahol nekiálltunk kijárkálni egy felmenőt hárman rövidebb út gyanánt az erdőbe.....na az lett a ronis féle feljáró
majd mellékelek egy térképszelvényt
Úgy látszik ma hízókúrán vagyok ..reggeliztem,de közben hozott az egyik kolléganőm egy tálca almás lepényt,akkor van még palacsintám vanília öntettel,meg ebédre egy hatalmas szelet rántott halam krumplisalátával...már most rosszul vagyok.
melyik lett sutyi kálváriája? az a sok vízszintes rész máriahalom felé?
na jó reggelt .....
ronis az éjszakai endurózást mi is beszélgetjük már vagy két hete...kéne csinálnunk is már.....csak a sok köcsögszájú vadász akkor bassza kint az anyját...még lelőjük őket a végén
amúgy ma is jó idő lesz ...végre mehetek pestre a 40 fokban ... ... tele a faszom
kocsimhoz is itt lesz az alkatrész délutánra rakhatom azt is össze
állítólag ma lesz melegrekord
a zarándi társaság , minden feljáronak adott nevet, ilyenek vannak hogy : - siroki feljáro (amit olyan adott neki aki 3 éve felment sirokon a csucsig,)
- darazsas feljáro, ,,, -páfrányos, - hajigálos, - három lépcsős, - husz perces patak,
az is lehet hogy a kollegáid látják rajtad hogy vékonyka vagy, és fel akarnak kicsit hizlalni,
nekem jobb modszerem van,
amúgy csak találnánk de nem volna egyszerű mert több les van errefelé mint fa ..
na igyunk még egy kávét
ja előbb elfelejtettem mondani , hogy megkaptad ronis féle feljáró elnevezést itt a pilisben tiszteletbelileg........tudod melyik az ahol nekiálltunk kijárkálni egy felmenőt hárman rövidebb út gyanánt az erdőbe.....na az lett a ronis féle feljáró
majd mellékelek egy térképszelvényt
szerintem te is tudnál olyat felétek, pl az orion árkotokban sem vadásznak szerintem,
tibi nem lop ilyet...
na jó reggelt .....
ronis az éjszakai endurózást mi is beszélgetjük már vagy két hete...kéne csinálnunk is már.....csak a sok köcsögszájú vadász akkor bassza kint az anyját...még lelőjük őket a végén
amúgy ma is jó idő lesz ...végre mehetek pestre a 40 fokban ... ... tele a faszom
kocsimhoz is itt lesz az alkatrész délutánra rakhatom azt is össze
állítólag ma lesz melegrekord
a zarándi társaság , minden feljáronak adott nevet, ilyenek vannak hogy : - siroki feljáro (amit olyan adott neki aki 3 éve felment sirokon a csucsig,)
- darazsas feljáro, ,,, -páfrányos, - hajigálos, - három lépcsős, - husz perces patak,
fincsi helyek,
mert a kivétel erősiti a szabályt,
amikor már helyeket neveznek el rolad,alkottál valami maradandot
nálunk is van olyan hely amit ugy hivnak Kátai feljáro, nem sokan mernek neki menni,