Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

chemotox 500 ml. az én barátom,
én viszont nem álmodtam, de kitaláltam valami űber fincsit az esti teraszon valo pohár hideg száraz vörös borom kortyolgatása közben,,

annyira meleg volt tegnap, mint állat terveztem egy gurulást 5-6 ora körűl de olyan dőg meleg volt meg lehetett pusztulni, ezért inkább kutyáztam,

ezért kitaláltam hogy csináljunk egész éjszakás hard enduro hajtást,

ma rakok is égőt az első lámpába, és felvetem egy pár srácnak a dolgot,
Már kezdett hiányérzetem támadni.
Neked is.
És megölted?
Ha igen,akkor elmondhatod magadról,hogy döglenek utánad a csajok.
Akkor lehet,hogy Neked versenyre lenne szükséged...úgy látszik a sima motorozás már nem elegendő.
szeva,
ma reggel még nem is csokolgattalak,
MorGGen...
a fűnyiros TiBi ellopta Gyurika motorját,

és mit csinált vele, logo nyelvel szaladva tologatta az utcában, miközben berregett hozzá,?
arra ébredtem hogy basztat egy légy, folyton rászált a meztelen testemre, aztán a fűlem körűl zongott, tutti valami csaj légy volt
Tegnap voltam Supermotoval Máriahalmon. . .

De terepen is szombaton voltam. (Sutyi kálváriája néven kerül be a történelembe)

Furcsa dolog az álom.
Talán megint kellene indulni versenyen.
Jó reggelt!
Beteg vagy?...Nem szoktál Te ilyen korai lenni!

jo reggelt, hudekorán felkeltem,
Sajnos Nekem még sosem sikerült kiviteleznem egy álom folytatását...pedig a jó álmoknál örülnék Neki.

Apukám,itt lenne az ideje,hogy motorra üljél.
Van úgy, hogy onnan folytatódik az álmod ahonnan abbamaradt.
Ez volt most éjszaka.

Ezek szerint megint elvonási tüneteim vannak motorilag. . .
jaja,már csak a motoro hiányzik...na megyek melózni
A Tibi a héten nagyon el van tűnve ...szerintem éppen a lopást készíti elő ...tervezget,felkészül,rágyúr...stb.
Akkor elég mozgalmas volt az éjszakád. Te vagy a szuper apuka,aki versenyzés közben még a kisfiát is tudja tutujgatni.
Ne egyél annyit lefekvés előtt!
Vagy dolgozd le!

Tényleg, asszony? Kibékültetek? ?
nekem meg rémálmom volt benne volt a motorom is,hogy az mxtibi ellopta,halál komolyan
Kisfiam megint 3 percenként ébren volt az éjszaka.

Viszont azt álmodtam, hogy enduro versenyen indultam.
Hali!
Ha csak hobbira akarod, szerintem ne vedd meg.
Hihetetlenül erős, nagyon komoly gázreakcióval, nyomatékkal, de olyan motornak, mint egy WRC autó, amit 2 verseny után alapjaitól kell újjáépíteni. Ha már stabilan megbízható motort akarsz, 2005-től már bármelyik 4t GG-t ajánlom szíves figyelmedbe.
Látom,Te is a szokásos állapotban vagy.

Szia!