Összerogyva nincsen (vagy legalábbis nem veszélyesen) viszont el van görbülve, emiatt ferdén áll a hengerben is meg ugye az egész rezó feszül (a hátsó felfogatásnál oda se tudom csavarozni)
Éppen valami kaput hegesztett nagy lendülettel...meg kell csinálni új könyökrészt a csövemhez, olyanja meg nem volt készen...úgyhogy jövő héten mehetek megint (hallod Vicky?)...
bár kényes téma, és biztos sokan leugatnak érte, DE én még hozzá tenném sok-sok év utcai sportmotorozás után hogy az utcát gecire meg lehet unni,,,
szerintem,
én legalábbis beleuntam egy idő után rendesen ,az ember épitette tökéletes aszfalt csikon valo kanyargásba,és jobb csuklo huzkodásba, a sok figyelmetlen autos között,
a terep motorozást viszont soha nem tudod megunni, még egy ösvényen se nagyon tudsz kétszer ugyan ugy végig menni, mert mást fog hozni a szituácio, és ha nem vagy ott testben és fejben rendesen akkor hamar a fák között kötsz ki,
arrol már nem is szolva hogy mindig van benne ujjabb kihivás dögivel
csak hogy jól induljon a nap...
bár kényes téma, és biztos sokan leugatnak érte, DE én még hozzá tenném sok-sok év utcai sportmotorozás után hogy az utcát gecire meg lehet unni,,,
szerintem,
én legalábbis beleuntam egy idő után rendesen ,az ember épitette tökéletes aszfalt csikon valo kanyargásba,és jobb csuklo huzkodásba, a sok figyelmetlen autos között,
a terep motorozást viszont soha nem tudod megunni, még egy ösvényen se nagyon tudsz kétszer ugyan ugy végig menni, mert mást fog hozni a szituácio, és ha nem vagy ott testben és fejben rendesen akkor hamar a fák között kötsz ki,
arrol már nem is szolva hogy mindig van benne ujjabb kihivás dögivel
terep forever,
az a zacskos vatta szerű egy kutyaszar,