Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jahhh haverja , aki mellesleg nekem is barát ,ott orditozott vele frissibe, : - HOGY BAZDMEG HÁNYSZOR MEGMONDTAM NEKED HOGY VEDD FEL AZT A KIBASZOTT TÉRDVÉDŐT,!

amivel ő ment az egy őreg 600-as valami volt lemez tankal, azt én térdel összenyomtam a 2/3.-ra

én sem tudtam járni, egy honapig de én megusztam részleges szallag szakadásokkal, meg akkor lett a térdem mint egy cipo, és felvizesedett ,,,,,,,
ugyhogy én elég jol megusztam hála ALpinestars-nak, ami egy helyen törött el,
Szia Lencsibaba, hamar kiszúrtál
Hali
Csak nehogy te is lebukjál eccer
Miért volt kevés az idő?

Mert a fiatalok késtek kb 1.5 órát!
A vihar előtt 3 perccel értünk vissza!
szia Dezsi!
Sziasztok, mehetek én is?
A múltkor az előttem menő felpattintott egy karomnyi ágat... beleállt a mociba balról... nézek le, öklik az olaj... de megnyugodtam, mikor láttam a kék színét... csak a léxűrőházat szúrta át, és a kék Motorex folyt (ami összegyűlt a tartály alján), nem az olajtartályból a piros Castrol...

Fogtam és jobb híján kifújtam a likat purhabbal
holnapnap endurós hajszásokkal megyek
ebböl olvasol neki esténként mi,?
hihihiii csokoltatom a srácot, jobbos kézen én is kétszer toltam már be a hűvelyk ujjamat a tenyerembe,

tök viccesen néz ki, csak a vége van kinn a tenyereden meg van egy nagy huppli,

csak közben beszarsz olyan érzés, föleg mikor kiszedik,

másodszorra okulva a gyagyás dokikbol inkább kirántottam magamnak ott frissibe,
lebukott a fiam!
srácnak is lement két ujja...meg a hüvelykujja belement vissza a tenyerébe meg 20 helyen eltört a keze....puding kézvédője volt ...

nekem 2 borda....meg a lábam boka alatt 7 helyen meg a légszűrőházam
Köszi
Szemcsi kimaradt, de az is több....
ne bántsátok Sutyit, jo gyerek megmondta Döme is hogy nem rinyált,

inkább gyertek ki velem jövő héten a zaránd hegységbe, az ottani csapat felteszi nektek is a lécet garantálom,

ott lessz Csorba Áky, és Gabesz barátom, beszarnátok olyan jo lessz,
Ráadásul az egész göncben talán ez a legolcsóbb... normális csimma, bukó, páncél, kesztyű mind többe kerül...
Vazze, az ilyen meg is érdemli... mert ivózsák nélkül még hagyján, de térdvédő nélkül hogy lehet kimenni terepre?
ez nekem is megvolt

szegény srácot annyira telibe vertem azota se tud rendesen járni,,,, sajnos nagyon elbaszta, mert semmilyen térdvédő nem volt rajta 9 darabra törött a térdkalácsa,, plussz pár szilánk,
Senki nem akar olyat a szo szoros értelmében
Miért akar mindenki engem kinyírni?
Még az is lehetséges
Szia Bálint!Miért az rossz? .
mondjuk csak úgy!látogatóba.
Tibi, miért akarsz neki rosszat