jahhh haverja , aki mellesleg nekem is barát ,ott orditozott vele frissibe, : - HOGY BAZDMEG HÁNYSZOR MEGMONDTAM NEKED HOGY VEDD FEL AZT A KIBASZOTT TÉRDVÉDŐT,!
amivel ő ment az egy őreg 600-as valami volt lemez tankal, azt én térdel összenyomtam a 2/3.-ra
én sem tudtam járni, egy honapig de én megusztam részleges szallag szakadásokkal, meg akkor lett a térdem mint egy cipo, és felvizesedett ,,,,,,,
ugyhogy én elég jol megusztam hála ALpinestars-nak, ami egy helyen törött el,
A múltkor az előttem menő felpattintott egy karomnyi ágat... beleállt a mociba balról... nézek le, öklik az olaj... de megnyugodtam, mikor láttam a kék színét... csak a léxűrőházat szúrta át, és a kék Motorex folyt (ami összegyűlt a tartály alján), nem az olajtartályból a piros Castrol...
szegény srácot annyira telibe vertem azota se tud rendesen járni,,,, sajnos nagyon elbaszta, mert semmilyen térdvédő nem volt rajta 9 darabra törött a térdkalácsa,, plussz pár szilánk,
amivel ő ment az egy őreg 600-as valami volt lemez tankal, azt én térdel összenyomtam a 2/3.-ra
én sem tudtam járni, egy honapig de én megusztam részleges szallag szakadásokkal, meg akkor lett a térdem mint egy cipo, és felvizesedett ,,,,,,,
ugyhogy én elég jol megusztam hála ALpinestars-nak, ami egy helyen törött el,