Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dehogy!

Lebontanak MINDENT a környéken.
Köszi, majd mailben dobjál légyszi egy számlaszámot, ahova utalni kell a zsét, ja meg van itthon csomó kacat, amit felvinnénk az induláshoz és, ha befér hozzátok a Ducatoba, akkor kihozhatnátok.
Jól van na.

Isten hozott a családban!
Szió!
Akkor már telepítik a gumifákat?
Úgy döntöttem, hogy megyek!
?
MorGGen...
Re GG elt! Ma rutinozok
Szia!
A Te motorod a Cs-B plázából van, a régi tulaja a Csucsu, akit a Kawasaki Z750 topicban meg is találsz.
Ha gondolod, ugorj el egyszer Dorogra, egy saját programmal tudok még adni benzint a kicsikének.
A berugókaros indítást is akkor meg tudom mutatni.
Az olajfogyasztását is meg kellene beszélni, mert ha sokat eszik akkor kopottak a gyűrűk vagy és/vagy a henger.
Mennyi Km van benne?
Ha bármi kérdésed lenne, az adatlapomon van mailcím és telefonszám.

Szia Viki!
Jó reggelt. Hétfő van.
Re GG elt! Ilyen hamar még sose értem haza a melóból. Odaértem Szegedre...már várt az újság, bedobtam targoncával és irány Pest.
Dome74!
Olvastam,hogy te a gas gas szervízben dolgozol.Nekem van egy 2005ös fse450-em,még minden gyári rajta csak a rendszámtartó+hátsó gumi nem.Gondolom gyárilag katalizátoros kipu van rajta,de nekem full nyitott.Tényleg kevés benzint kap a nyitott csövekhez képest?Hogy lehet ezt állítani lévén ez nem karbis.Van ennek a motornak valami típushiba amire figyelni kell?
Nem az első nagymotorom,de ezt berúgni egész idáig EGYETLEN EGYSZER SIKERÜLT:d mi a módja?Önöndítóval az 1. tekerésnél pöc röf indul...ha tudnál válaszolni megköszönném:) üdv
komoly kép....
jó éjt megyek alukálni
az bizony , talán a legnehezebb dolog ,két ember közt
a hűség az nehéz dolog.....
vega vok......
na igen ez -pont ez vagyok énnnnnnn