Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majd egyszer eljössz velünk egy lájtosat gurulni!
Minek?
Vazze, ne pazald a papírt
tele van a hocipöm jövő héten kihuzok romcsiba, gyurunk eggyet a romaniacsra,
miujság van kutyaütők? miért nem ültök be egy kibaszott kocsiba és jöttök ide tatabányára le holnap?

HE?
De gondolom, összességében inkább kihagytad volna... a csttanást is, a helikopáterezéssel együtt...

A túravezetőnk szlogenje az, amikor valami feladat van, h mindenki csak annyit vállaljon be, amit meg tud oldani, mert ide nem tud leszállni a mentőhelikopter
sutyi anélkűl egy hosszu uton meghalsz,
Hello Lenes
hi
Amikor múltkor felrúgtam a babettát oszt jöttek a tranzittal, az is élmény volt. Egy szimó klubos srác volt az ápoló, a sofőrrel meg valamikor olyan 15 éve együtt vedeltem egy falusi bulin... kicsi a világ
szewa lenes
szép mi

bár én drukkoltam hogy ne tudjanak bejönni mert akkor tb támogatásra végre helikopáterezhettem volna egyet

hogy röhögtek mikor mondtam nekik
nah vmi erős szél fújdogál kint.....lehet vihar lesz ezaz
Nézem az uccsó képet. Hát, szerencséd, h be tudtak oda menni a mentők....
Ez volt, mikor szembe ment veled a srác?

Nálunk többször van olyan, h az endurónyom meg az erdészeti út keresztezi egymást... van olyan, aki itt el se veszi a gázt. Én meg mindíg lelassítok körülnézni...

Aztán a múltkor épp megálltunk egy ilyen kereszteződés után. Pár másodperc múlva keresztben porolva elhúzott egy terepjáró... Tehát csak óvatosan, ha nem lezárt pályán mész... sose tudhatod, mi vár a kanyaron túl....
mi a pálya kislányok,
szép képek
most nekem is megint közel volt egy ilyen lehetőség csobánkán a bányába....de szerencsére nagy rutinnal kihagytam

nem úgy mint a múltkor.....
Tán akkó velem van?
Dehogy lesz...velük kettőjükkel pont nincs semmi bajom...
Huuuu itt lassan bunyo lessz! Én nem birom az erőszakot