Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát én kávét,cigit ,piát kihagyom az életemből nade Vikit
na iszom még egy kávét,
esetleg ez, mikor Tibi táncol,
Ennyi variáció közül már választani sem tudok...tudjátok,a bőség zavara.
Ez már tul nyálas Bálint!
persze, jo, igen Tibi bácsi jo leszek
TE köntöstelenűl,
Figyelj Bálint hogy ne legyen vita a Vikin.Ugy legyen hogy én éjjel belapátolok 1 nagyjoghurtot Vikiről stb,te meg reggel kopogjál szépen és akkor nyitok neked ajtot és hozhatod a kávét és a reggelinket!Aztán mehetsz vissza a kertbe melozni!Ez jo igy?
nem ,, ez ugy zajlik hogy a sátorba hozom neked a reggeli kávét, az első napsugár fényénél, én köntösben, de köntöstelenűl,
Biztosan tombolnak hormonok.
remélem ez a szöké svéd hisztis hercegnöm, itt a lábamnál rendesen tele van babákkal, mert igencsak morgos lett amiota haza jöttűnk a kufircbol,,,
Na,megnéznélek amit a bakonyánai pálya kellős közepén mamuszban,köntösben,hatalmas táskás szemekkel hozod Nekem a kávét.
tudom,
hogyne vennélek észre, mikor én viszem majd neked a reggeli kávét egy szál köntösben,
Várd meg míg rendesen hat...akkor aztán máshol is csak folyni fog.
Hüllllye.
megettem egy giga meggyes joghurtut,, a fűlemen is az folyik ki,
B*sszus,Én is motorral voltam,és ott mentem el melletted 2 méterre és ordibáltam,integettem,hogy "BÁLINT!"...de Te nem vettél észre. Ha most sem fogsz észrevenni,akkor nem is tudom mit csinálok Veled.
Még nem...pedig lett volna Rá lehetősége,csak az öregségéből fakadó vakságnak és süketségnek köszönhetően 2 méteres távolságból nem vett észre.
visszazárhato,
Mondjuk ez nem Hebo hanem Mizo de mind1 nem?
találtam Vickynek egy jo bikinit, nem is piros, nem is fehér, mutat is meg nem is,
most elgondolkoztam,,,,, és megvakartam a fűlem végét a nyelvemmel,
de nem ám,
Ronis te csak nyalni tudsz vagy dugni is?