Na lépek megnyomom azt a bizonyos piros gombot a mocimon és szétfejelem a fákat! További szép napot és ha kérhetem a Vikiből haggyatok nekem is estére még
Ez alufelni volt ami ki is cseszett velünk mert a hozzá való crova fej meg nem volt ott velünk De a végén igy is tréleres lett a mutatvány :( sajnos :S
ez a Pricskosz féle csapat nem,? ők jol tolják, űgyesek is de attol még a qvad lassu, és mindenhová beakad,
plussz olyat porol mint állat,, nem szeretek qvadokkal menni,
Nem volt semmi árokba reppenés! Bááár pénteken pályafelirásnál sólyierdőbe az ABS leblokkolása miatt egy husszo egyenes után nem tudtunk elfordulni egy bal3 as kanyarban mert a fék semmit se fogott!S igy beröppentünk a fák közé majd azokon át egy kaszálóra Felni széttört csonkállvány letörött hidváz bal eleje elment... stb stb
Képzeld Bálint 2 hete hétvégén voltam bakonyba egy quados motoros bandával! elöször huztam a fogam igy meg ugy... de Rákellet jönnöm hogy ez egy igen jó banda! reggel 9 kor indulás és este 6 ig menés 1 megállással! Hallotad ezt? 1 megállás evés miatt! És ezt ugy képzeld el Olaszfalutól én mentem elöl és a kecskehegytől a sanyika feljárójáig az enduróspeciál kis ösvényes sziklás gecis utján is végigjöttek egy pisszenés nélkül! elég jóó volt
Most összesen annyi történt, királyszentistváni részről a erőmüi főutra kiérve éreztük hogy defekt! Pont faterék elött szereltünk bal első defektet mert azért sólyi erdőn defektel végigmenni elég gáz lett volna Amugy jól muzsikált a paripa
nem számottevő,
ezt megtanultam
plussz olyat porol mint állat,, nem szeretek qvadokkal menni,
el sem hiszem,