Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyurika ne idegeskedj mostmár látod Zoozi sem idegeskedik itt mögöttem Itt pont nyugodtan megvárjuk amég a többiek kivágnak 1 kidőlt fát az utbol Ez Románba van amugy!Mikor jársz erre?
Super!Akkor már elviselhetőbb lessz a melo
Akkor legalább Te jól szórakoztál.
Ki. Viszont csoda történt! 2 év komoly veszekedése és kiabálása után a főnököm kitisztíttatta a klímát (ami amúgy már 6 éves és sosem volt pucolva ).
Aha jo volt!Jol elfáradtam mivel 1 jol szétmotorozott crosspályán voltam! Néha muszáj oda is mennem mert hiányom van!
Kimeloztad magad?
Milyen volt a motorolás?
hogy őszinte legyek,nem tudom hogy mi hiányzik még rég beszéltem vele. itt írta valamelyik nap,talán tegnap,hogy talán...
Szia béby
Mit tudsz lett alkatrész mert én nem kérdeztem zééét
Szia Te fafejű.
régóta fent van....több mint fél éve kb..http://www.kepesmotor.hu/ktm-s...
Miért?Feladtad hirdetésbe?
nem,csak így is keveset találkozunk...aztán ha már itt van akkor nem a géppel "játszom" motorozni akarooook. hívtak a ktmért...mondtam hogy szar a blokk,azt mondták hogy 590et adnak érte...de nem mentem bele. kell nekem az a motor
Miért Gyurika te papucs vagy?
Szasztok
na haza ment az asszony,most már szabad netezni
Laci!
Az itthoni gépen megy az msn, én meg bent vagyok napközben!
Ha Kedvesem látja is, hogy keres valaki, nem válaszol!
Csak délután 5 után vagyok msn közelben!
Ja és továbbra is eladóak az enduro kerekeim vagy cserélhetőek olcsóbb SM szettre!
Felszereltem végre az alföldi chupakabra (alias viktorazállat) jóvoltából beszerzett féktárcsát...nem sóroltak az anyaggal, alig fér el a féknyeregben
Újabb válasz.
Újabb kérdés
Elolvasva, válaszolva, probléma megoldva!
Mail!
Köszönöm