Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezek már ilyen olcsók?
Eladóvá vált igényesen átépített supermotom.
még ezt a dumát
azta kurva
Akkor húzd a micsodádra a hülye igényeidet

Egyébként a klubos fórumon egyik srác nemrég adta el a 98-as SC-jét enduro + SM kerekekkel ilyesmi árban (ráadásul leinfozható motor volt, mert az 1-el előző tulajt is ismerjük jópáran)...és nem OFF, mert EC300-ast vett helyette
Most,hogy mondod,már Én is arra gondolok amire Te.
Értem...mondjuk szvsz elég hülyén fog kinézni a fehér idomszett a narancs tankkal (SM topikban egyik srác megcsinálta, aztán rájött ő is hogy tényleg béna és gyorsan vissza is tette a narancssárga műanyagokat)...
Zoozee mit csinált a kezével?
fejállapot miatt
ennyire jó volt a terep?
akkor most már az habááár...az enyém is lehetne simán az...de 2ezrenként cseréltem benne az olajat anno.
Az nem volt kikötés hogy nem lehet üzemórás...
üzemórás és VOR. ez a 2 baj van vele
Nekem is a gyári van fent, pedig amikor én elhoztam, akkor olyan volt, mint az új...engem nem zavar, a blokkja legyen egyben. Az a pár karc nem számít.
Megmondom de csak neked csak ma!Azért mert én ezt a mocit tavaly vettem ez 1!2 Amikor megszűnik ez az idomszett akkor én szeretném az egészet fehérre műanyagozni!Hát ennyi az én kis történetem
Azért nyilván nem úgy nézett ki még mint most...
az enyém is legalább ilyen szééép mint ez csak a vázamat kezdi enni a rozsda
Ha jól emlékszem használtan vette.
Mondjuk amikor megvetted, mennyiből tartott volna egyből venni mellé egy idomszettet és cserélni?
Amugy még mindig nem csunya a motorom pedig elhiheted hogy nem nézem hol kell menni vele!
Igazából engem nagyon hidegen hagy a dolog, de ahogy érzed...majd diplomaosztóra már azzal mész
Igen,és főleg mikor meg sem fizetik!
egyértelmű..meg ott az akra,a kerekek meg mindeeen. sok sok extra.
akkor várok nincs mos apuci aki ad pénzt..egy ktmre meg egy gasgasra is...de ne firtassuk inkább,nem akarok veszekedni. kell az a motor nekem és kész.