Egyébként a klubos fórumon egyik srác nemrég adta el a 98-as SC-jét enduro + SM kerekekkel ilyesmi árban (ráadásul leinfozható motor volt, mert az 1-el előző tulajt is ismerjük jópáran)...és nem OFF, mert EC300-ast vett helyette
Értem...mondjuk szvsz elég hülyén fog kinézni a fehér idomszett a narancs tankkal (SM topikban egyik srác megcsinálta, aztán rájött ő is hogy tényleg béna és gyorsan vissza is tette a narancssárga műanyagokat)...
Nekem is a gyári van fent, pedig amikor én elhoztam, akkor olyan volt, mint az új...engem nem zavar, a blokkja legyen egyben. Az a pár karc nem számít.
Megmondom de csak neked csak ma!Azért mert én ezt a mocit tavaly vettem ez 1!2 Amikor megszűnik ez az idomszett akkor én szeretném az egészet fehérre műanyagozni!Hát ennyi az én kis történetem
még ezt a dumát
Egyébként a klubos fórumon egyik srác nemrég adta el a 98-as SC-jét enduro + SM kerekekkel ilyesmi árban (ráadásul leinfozható motor volt, mert az 1-el előző tulajt is ismerjük jópáran)...és nem OFF, mert EC300-ast vett helyette
fejállapot miatt
ennyire jó volt a terep?