Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha már ennyit vártál akkor megkell várni mi lessz belőle addig én nem adnám el már!
Ha bírtál várni 1,5 évet (csak saccra mondom), akkor kibírsz még fél évet miután eladtad a motort, meg szerintem így is fél év még lesz simán mire elkészül...
Nem értem milyen két nappal?Ezek a gyári idomszettek ami ügye több mint 3 éves!Vagy szerinted Erdély előtt nem volt karcos a műanyag?
mutass egy 4ütemű jó állapotú supermotot 590ért.rendszámmal
Spóroljál még aztán vegyél valamit...szaré, hugyé adják veszik a most a motorokat, szóval az az 590 nem lenne rossz érte.
Ne viccelj már, manapság 590-ért olyan motorokat utánadhajigálnak hogy beszarsz! Gazdasági válság van baszki!
és utána 590nel kitöröljem a seggemet?
Add el a picsába 590ért...az a motor már soha nem lesz kész.
Ja hogy két nappal előre gondolkozni az luxus?
Ja, ez ismerős...volt ilyenben részem...másfél évig
Ez már régen nem karcmentes!
az se jobb ha azért megy hogy büntiket fizessen ki de ez a saját hibám...tanultam is belőle
Huuuu az milyen szar mikor valahova utálattal megy az ember főleg minden nap
Nem volna egyszerűbb feltenni egy filléres utángyártott idomszettet?
A gyári karcmentest meg lezsírozni...eladáskor jól jöhet még...
novemberig van még egy kis idő...mennyiért csinálják arra fele az "okos" vizsgát?
Ezen a helyen biztosan nem.
Azt itt megcsinálom neked ha lejárna mire kész lessz!Oké?
hát jó lenne...már a műszaki is lejár lassacskán
Csak összeáll lassan
csak akkor ha menni kell a motoromért,vagy ha kell vinni valami alkatrészt..nem motorozom már a düvillel sem...sok a rendőr,meg nincs kedvem hozzá. mindig nálam romlik el valami aztán én vagyok lebaszva..... a sajátomat akarom
Mert a faágak meg a gallyak nem tépik fel a matricát
Az miért jó hogy a hűtőspoiler élét elölről leragasztjátok?
Az joooo!Lehet hogy megszereted a melot is!
Amugy is Gyurika a türelem KTMet terem
Igen,most már nem kell a 35 fokos irodában szenvedni.