Keszölc felé, Dorogról tudod van a nagyobb domb
ott 4esbe mentem aztán szólt hátulról, hogy kéne váltani
értékelésnél meghogy sikeres vizsga
ennyi volt
most született kisbaba gondolom még örült neki
Dome majd csak akkor lesz itt bármi is hogyha a "hülyemagyar" már a kenyeret se tudja majd megvenni!Szétbasztak minket és ez látszik már szinte mindenen.Változni fog ez majd csak kiváncsi vagyok hogy milyen szinten!A Gárdát lehet űzni meg feloszlatni de eltörölni nem!Egyre többen lesznek mert az élet egyre szarabb!
csőőő.Szereztünk alkatrészt a kocsiba, vagyis új blokkot.Haverodnak mond meg lécci,hogy tárgytalan a dolog mert gyors megoldást kellett találnunk jah ma lehet jönnek nézni a moccot
"..Szintén érdekes, hogy a parlamenti pártok nagy egyetértésben akkor verték szét a Gárdát, amikor minden irányból potenciális támadásnak vagyunk kitéve. Soroljuk csak fel a teljesség igénye nélkül: Szlovákia kormánya napi rendszerességgel intéz egy-egy verbális támadást a magyarok ellen, Délvidéken naponta vernek, aláznak meg magyarokat a szerbek, Romániában a magyar nyelv kitörlése a közéletből gőzerővel halad előre. Magyarországon, a multik paradicsomában az államkassza üres, politikai akarat sincs a természeti katasztrófák áldozatainak megsegítésére. A bűnözés a mindennapok része, a közbiztonság gyakorlatilag értelmezhetetlen fogalom. A rendet fenntartani hivatott állami szerv, a rendőrség a velejéig korrupt vezetőkből áll, a becsületesen dolgozó rendőröket naponta alázzák meg munkahelyükön a feletteseik vagy a cigányok. Nyíltan megüzente egy idegen állam elnöke, hogy felvásárlásunkra törekszenek, a magyar emberek mindennapi megélhetése került végveszélybe. Itt tartunk most, s a farizeus elit a Gárdában látja a legnagyobb veszélyt a társadalomra nézve."
biztos az aura(áóra)
ott 4esbe mentem aztán szólt hátulról, hogy kéne váltani
értékelésnél meghogy sikeres vizsga
ennyi volt
most született kisbaba gondolom még örült neki
És a kesztyűm nélül!
ott majdnem volt egy gyorshajtásom
és aztmondta, hogy megfeleltem
Szexeltél?
emlékszem,de zsír volt aza moccozás,lehet felmegyek ha sutyi megy?