Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem is értem hogy mit szerettek ebben,,?
ahelyett hogy a főlduton poroszkálnátok szépen űldögélve

a ti korotokban már vigyázni kell, ovatosan félgázz al,,
na azért,
Nem!Mi csak endurozni mentünk Csak az enduro az van akinél mást jelent mint nálunk
Kifelejtettem, hogy Re GG elt!
szeva,

azért mert sokkoltátok szegény párát,
Amugy szasztok
Hát Olivér ha régen sirtál már Tegnap is jött velünk 1 srác aki már régota mocizik de 1 ujraélesztés után hazament mert kikészült
Moziba nem járok, általában csak szinkronos és DVD, vagy az feletti minőségű filmet nézek...ezek meg elég későn jönnek ki
persze hogy jöhetsz, amugy tudod hogy zéé mindig tud egy rövidebb gyorsabb utat,,,,,
arra jöhetnék én is?
vagy annyira lightos nem lenne?
Szevasztok!
Holnaptól kánikula!
Ma meg káni nélkül lesz az idő. . .
pont igy vagyok vele én is,
hidd el ebbe nagyon belejátszik az is hogy egy ember napi átlag 3 filmet lát,,,,,,,,,,,,,

ha nem lenne hétfőn adás, és a legjobb film a tv-ben az Onedin család lenne, majd másképp néznéd a mostani filmeket rögtön,
kedves lányom térdepelj ide imádkozni ,és közben gyond meg pár bűnődet nekem, meghalgatlak igérem,
amúgy tényleg.szar filmeket csinálnak
az az igazság hogy el vagytok ti már kényelmesedve filmileg,,nézzetek klasszikusokat, alien ,a nyolcadik utas a halált, vagy terminátor 1,
ő a szőke svéd hercegnőm, mielött valaki félre értené,
A 7 élet tényleg nem rossz.elgondolkodsz rajta..a gran torino picit sablon,de amúgy már elég régi filmeeek az új terminator rakat szar....a transformersbe jók az effektek de az sem egy leányálom
ez nem is rossz ötlet, hét elején még jo lenne nekem is , a hét közepétöl már szőke hercegnőm tiroli fedezése projekt van,,,
most má tényleg dobjuk át a kerekeimet a tiedbe,és add kölcsön egy hétre mivan kicsi Zével? lesz műtét vagy mit csinálnak az okosok?
jo reggelt gázos ribik,
morGGen!
elfelejtettem mehetek gyorsba pestre kicsizével .....még jó, hogy este lemostam motoromat és nem köt rá ...lehetett volna csákánnyal lemosni megint ....toltam be a garázsba tisztán a lovam és meglepődtem milyen könnyű....egész nap kéccáz kiló volt....de legalább mostmár lassan tudok csinálni a sárból egy közepes asztalt az udvarba
na léptem csácsumicsőtészta...jók legyetek...
addig beszéljetek meg egy jó kis endurózást hétközbenre ...ill. nagyot....
Boldog Születésnapot Márk
Merre vagytok?
Ezt jó hallani... Lesznek képek?