Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van elég !
Ez tetszik...apuci zsebéből...ha nem dolgozol semmit, akkor valamilyen szinten rá vagy szorulva "apucira". Gondolom nem a kajapénzedből vetted a WR-t
köszike ,de sajnos itt már csak a csoda segithet ,csoda meg nincs ,hát így maradok de megyek már alukálni jó éjt !
fél év? én örülök ha 3 motorozást kibír a gumi legömbölyödés mélkül!
volt komoly is csak ráfizetős mer sajna az én zsbemből ment nem apuéból tudod 16 fölött vannak azok a bizonyos "normális gumik és volt rajt 4 mitas és metzeller is mind egy kaptafa fél év és legömbölyödik agyag mag homokos pályák vannak erefele de nem bírja és és inkább veszem a "szart" mint a Kirakati fost a duplájáért "

ezek szerint neked nem kell
Szoritok
áááá én nem tudok semmit csak imádkozni ,hogy holnap ,reggelre szép ,fiatal ,csinos nő legyek
Jo én sem vagyok gazdag de néha megéri inkább 1 kicsit drágábbra sporolni mert többet tud!Mischellin S12 párba 30 000 azért nem hasonlithato össze
szokott itt lenni ...holnap biztos lesz
Elhiszem, hogy istenkirály a gumi, de azért egyszer rakj fel valami komolyat, utána többet nem veszel ilyet...
na jó estét mindegykinek.elvittem a keletnémetjuhászt sétálni. a mai mocis vidik is faszák lettek
na ez a szerényebb pénztárcás emberek gumija ! jó ár érték arány nekem az összes fimes mitasom metim lelőtte a bütyköt a ritka kialakítás miatt és az 19 kiló volt ebből meg az szinte kettő
ŐŐŐ erre a kint van a fogsorom ismét tudnék 1 frappánsat válaszolni de kihagyom ugyis tudod
pffú figyeled ! fog ez bazd homokba agyagos sárba is !
Az a baj hogy nem csak a BIRJA a lényeg hanem hogy mit produkál És az nem sokat sajna.De ettől függetlenül mi is mentünk már szar gumival ha nem volt pénzünk
pedig így van! most esetttt ki a fogsorom ,már bent van a pelenkám ,de csipem a burátokat
ő merre lehet ?
Nem csak az a lényeg hogy meddig bírja...az se nagy hátrány, ha fog is
makeeera melegítsd rá ő szereti az ilyesmiket
Szerintem majdnem az összes Will Smith-es film fasza...az új filmjét láttad már? Seven Pounds, na az is kibaszottul jó film...meg az új Eastwood-os is nagyon komoly...Gran Torino. Ezeket nézzétek meg!
az lehet de pénztárca néha szab határokat ! amúgy ha a négyötvenesen bírja már 3 hónapja szar nemlehet ennyi pénzért !
Nem hiszek neked
oké drága jó éjt
nem tudod itt hagyni az öreg ,vén szatyor nőt ?
álmodj velem ,nekem még be kell rakni az ágytálamat