Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

uristen,,, valaki kirabolta a veszprémi bankokat,? hiszen ottt tartom a sok lovémat,,
TM azért nem ismeretlen típus...meg ahogy elnézem, nem is egy rossz gép...
Olivér, miért mindig krosszgépeket nézegetsz? Te is inkább endurozni szoktál, nem?
vedd meg és kipróbálom és akkor ha legközelebb kérdezi valaki hogy miylen gép akkor tudok majd válszolni neki én nem hiszek már a szóbeszédnek mindeki mond mindent jót/rosszat ha azt nézzük elég jó cuccokal van szerelve biztos nem rosz gép csak öreg
azért mert én nem raboltam ki a veszprémi bankokat
a számbol vetted ki a szot, talán még azt hozzá fűzném, hogy két kereke van elöl egy,hátul egy felbontásban, ebben szintén hasonlit más motor tipusokhoz, és a kormány a motor hossztengelyére merőlegesen helyeszkedik el, álltalában lánchajtásu hátso kerékkel vannak szerelve kivéve mikor nem,

de most egy kérdés Skyro, de csak ha akarsz beszélni rola, miért akarsz te folyton ismeretlen ezer éves tipusokat venni,?
*az ár feléért
tudom hol laksz
hát annyi hogy mindig nagyon hasonlított más motorokhoz és néha nagyon idióta színű amúgy fogalmam sincs remélem sokat segítettem
régebbi TM ekről valakinek van tapasztalata vagy véleménye?
de csak olyat írjatok ami jó nekem mert ha rosszat írtok leszidok mindenkit
ez érdekes, és mit tudnak erröl az illetékesek,, mendei, és S&B,
Hali! Néztétek a blogot? Szombat óta "Nincs megjeleníthető bejegyzés..."
halgass az okosabbra, tapasztaltabbra, és persze szebbre,vagyis rám,,
annyira durva patakokat fogsz járni felfelé, hogy garantálom estére kidörzsöli a seggedet az űlés, pedig nem is fogsz űllni,

tegnap azt mondta a verseny után a Csorba Ákos hogy két hét mulva tervezik lejönnének motorozni oda a zarándba, az ALmával meg a Nagy Petivel, ott majd tanulhatsz a profiktol,
úristen.elaludtam.álmodtam hogy elmentem tollakat venni..de egomba küldtek vmi ápiszba..mentem a zozi előtt és ott állt kint a ktm,kész volt...és felkeltem
Élőben szeretném inkább
Cserébe kapsz majd Te is kéz meg láb meg ki tudja milyen csókokat, jó?
Ez most vigasztalás akart lenni?
Mert akkor még sokat kérek belőle...
Én meg nem szeretnék ilyent.
Pedig én olyan szivesen ugrálnék úgy ahogy Te fütyülsz...
De igen,indult volna....délben. Én ugráltatni senkit nem akarok,úgyhogy azért nem szóltam.
Miért, akkor már nem jár busz? De egy szavadba került volna és elmegyek érted...
Mit csinálhattam volna? 10 órakor már hogyan indultam volna el Veszprémbe?