vedd meg és kipróbálom és akkor ha legközelebb kérdezi valaki hogy miylen gép akkor tudok majd válszolni neki én nem hiszek már a szóbeszédnek mindeki mond mindent jót/rosszat ha azt nézzük elég jó cuccokal van szerelve biztos nem rosz gép csak öreg
a számbol vetted ki a szot, talán még azt hozzá fűzném, hogy két kereke van elöl egy,hátul egy felbontásban, ebben szintén hasonlit más motor tipusokhoz, és a kormány a motor hossztengelyére merőlegesen helyeszkedik el, álltalában lánchajtásu hátso kerékkel vannak szerelve kivéve mikor nem,
de most egy kérdés Skyro, de csak ha akarsz beszélni rola, miért akarsz te folyton ismeretlen ezer éves tipusokat venni,?
halgass az okosabbra, tapasztaltabbra, és persze szebbre,vagyis rám,,
annyira durva patakokat fogsz járni felfelé, hogy garantálom estére kidörzsöli a seggedet az űlés, pedig nem is fogsz űllni,
tegnap azt mondta a verseny után a Csorba Ákos hogy két hét mulva tervezik lejönnének motorozni oda a zarándba, az ALmával meg a Nagy Petivel, ott majd tanulhatsz a profiktol,
úristen.elaludtam.álmodtam hogy elmentem tollakat venni..de egomba küldtek vmi ápiszba..mentem a zozi előtt és ott állt kint a ktm,kész volt...és felkeltem
de most egy kérdés Skyro, de csak ha akarsz beszélni rola, miért akarsz te folyton ismeretlen ezer éves tipusokat venni,?
de csak olyat írjatok ami jó nekem mert ha rosszat írtok leszidok mindenkit
annyira durva patakokat fogsz járni felfelé, hogy garantálom estére kidörzsöli a seggedet az űlés, pedig nem is fogsz űllni,
tegnap azt mondta a verseny után a Csorba Ákos hogy két hét mulva tervezik lejönnének motorozni oda a zarándba, az ALmával meg a Nagy Petivel, ott majd tanulhatsz a profiktol,
Cserébe kapsz majd Te is kéz meg láb meg ki tudja milyen csókokat, jó?
Mert akkor még sokat kérek belőle...