Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak a hajdúszoboszlói rajtceremónia volt......
pedig úgy mentem volna áztatni a golyóimat
ismerik az sxct http://www.kepesmotor.hu/ktm-s... lelakottnak tűnik meg túl olcsó...de ha jó akkor faszányos árban is
még a végén dév húz ki a szarból....

na lépek mert nyomja valaki a csöngőt űberbrutálul.....
jah akk bocs ezt kicsit félreértelmeztem xD
ha megvettem akkor ez már a részletkérdés...........
meg minden kéne mert azokból vissza tudjuk szorítani a költségeket......
ezek amúgy olaszból hoznak be motorokat...leginkább husky-kat...és vágta miről beszélek , mikor mondtam milyen motorral vagyok bajba...ez már valami
de az meg számozott és egybe van a kettő,nem
van jogász/ügyvéd ismerős...aki még magának is eltudja mindig intézni hogy fele legyen a bünti..én meg ugye 18,diák,nincs kereset,nem büntetett előéletű...jogsit meg ha el akarják venni akkor szerzek orvosi papírt hogy ide meg oda csak kocsival tudok eljutni,elmegyek a tárgyalásra,megbánást tanusítok,100x bocsit kérek és kapják be tövig a farkamat de elvileg csak 120tól szoktak jogsit elvenni,mármint 100%os átlépésnél
ja csak valaki más tette fel magához csani képeit
meg a blokk oldala amibe a csavarokat kéne tekernem...
a csavarok megvannak...
olvastam gratuláltam és írtam , hogy tán szerencse hogy 60 as táblánál volt nem az ötvenes zónában....meg hogy még szűz vagy....
így lehet marad a jogsid ...de pénzre megkúrnak rendesen az tuti...
hát a hengerem elvileg szép...a hengerfejem most lett újra marva... a dugó meg még eldöcög egy picit elvileg de nekünk csak a vezérlés kell nem?
még levegőbe lógunk igy még nincs múlidő most mert alku és leltár kérdése ...de 80 forint a kikiáltás de az a komplettre volt mondva.....most ott tartunk...hogy vezérlés teteje henger hengerfej dugó nincs rajta....

de ha az alja komplett elhozom némi árelőnnyel....
remélem nem olvassa a madár....

amúgy nem netes a kapcsolat hanem egy husqvarnás ember ajánlotta ...mert itt működik egy husqvarna szervíz egomba husky dév
én meg kifogtam egy trafit kocsival...60nál 115...60ezer...lesz belőle 30...csak a jogsim maradjon meg ősök még nem tudják...remélem nem is fog kiderülni
Csani egy régi fórumos már. És télleg 2 yz85 je volt. És szerintem minden képen ő van. Vagy nem?
gondoltam rá, hogy elmehetnénk tiszaszentiszapkukacosra motorral a blokkért csak nagy nehéz kutyaszar hátizsákba elhozni egy ilyet...pedig most gyorsan megjárnám mert nincs rendszám a cbr-en és ez valahogy felgyorsította a lovat....
na mindegy ezt már megszüljük......
milyen blokkot vetté,mennyiért?
köszi .........
nem kell pénz
elegendőek a nyertes lottószámok

amúgy mi a pálya ? mindenki alszik......?
elkiabáltuk a hétvégi hajdúszoboszlót mert zolikám lázas mint a disznó...
hogy mostanság semmi nem jön össze....hát vicc

tibivel azon nyerítettünk végig erdélybe készülődésünk utolsó napjaiban , hogy valami nagyon nem akarja hogy menjünk mert a szarabbnál szarabb viccek estek meg velünk ....
de kitartottunk mindenáron és végülis nem bántuk meg mert nagyon jó volt a buli.....csak oda kellett érni
exc vel még azért elférsz
jólvan.Zolikának jobbulást, Neked meg jó oszlop döntögetést...majd hogy mennyi zsét vigyek
úgy gondoltam, hogy aztán vissza is állíthatóak legyenek
ezek ledönthetők......
de tényleg azt nem lehet megcsinálni, hogy ilyen "ledönthető" oszlopok legyenek?
akkor szólunk az érdekedben, hogy sűrűbbek legyenek az oszlopok