meg minden kéne mert azokból vissza tudjuk szorítani a költségeket......
ezek amúgy olaszból hoznak be motorokat...leginkább husky-kat...és vágta miről beszélek , mikor mondtam milyen motorral vagyok bajba...ez már valami
van jogász/ügyvéd ismerős...aki még magának is eltudja mindig intézni hogy fele legyen a bünti..én meg ugye 18,diák,nincs kereset,nem büntetett előéletű...jogsit meg ha el akarják venni akkor szerzek orvosi papírt hogy ide meg oda csak kocsival tudok eljutni,elmegyek a tárgyalásra,megbánást tanusítok,100x bocsit kérek és kapják be tövig a farkamat de elvileg csak 120tól szoktak jogsit elvenni,mármint 100%os átlépésnél
olvastam gratuláltam és írtam , hogy tán szerencse hogy 60 as táblánál volt nem az ötvenes zónában....meg hogy még szűz vagy....
így lehet marad a jogsid ...de pénzre megkúrnak rendesen az tuti...
még levegőbe lógunk igy még nincs múlidő most mert alku és leltár kérdése ...de 80 forint a kikiáltás de az a komplettre volt mondva.....most ott tartunk...hogy vezérlés teteje henger hengerfej dugó nincs rajta....
de ha az alja komplett elhozom némi árelőnnyel....
remélem nem olvassa a madár....
amúgy nem netes a kapcsolat hanem egy husqvarnás ember ajánlotta ...mert itt működik egy husqvarna szervíz egomba husky dév
én meg kifogtam egy trafit kocsival...60nál 115...60ezer...lesz belőle 30...csak a jogsim maradjon meg ősök még nem tudják...remélem nem is fog kiderülni
gondoltam rá, hogy elmehetnénk tiszaszentiszapkukacosra motorral a blokkért csak nagy nehéz kutyaszar hátizsákba elhozni egy ilyet...pedig most gyorsan megjárnám mert nincs rendszám a cbr-en és ez valahogy felgyorsította a lovat....
na mindegy ezt már megszüljük......
amúgy mi a pálya ? mindenki alszik......?
elkiabáltuk a hétvégi hajdúszoboszlót mert zolikám lázas mint a disznó...
hogy mostanság semmi nem jön össze....hát vicc
tibivel azon nyerítettünk végig erdélybe készülődésünk utolsó napjaiban , hogy valami nagyon nem akarja hogy menjünk mert a szarabbnál szarabb viccek estek meg velünk ....
de kitartottunk mindenáron és végülis nem bántuk meg mert nagyon jó volt a buli.....csak oda kellett érni
pedig úgy mentem volna áztatni a golyóimat