Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ehhez mit szóltok?
A szeptemberi rendelésbe szerintetek legyen leadva?
Ez az olcsóbbik.
lehet beirni a naptárba , aug 15-19 Sibiu, Red Bull Romaniacs, a föld legjobb helyén ,a bolygo egyik legkeményebb enduro versenyén motoroznak a világ legjobbjai, napi 150-200 km-es távok a legdurvább helyeken 4 napon keresztűl,,
nagybátyám megszponzorált 2gumival névnapomra meglepi volt de elsőt nem rég rakattam csak föl 2oylan gumit vett amiylet amúgy szeritnem sose vettem volna túl sűrű oylan mint egy triál gumi amíg egyenesen megyek addig nicsn gond csak kanyarnál ugyanis csúszik nem gyengén! de ha valaki csak sziklázik vagy mondjuk aszfalotozik annak biztos jó
Halitok!Nem megmondtam hogy előre csak s12 est rakunk! .
Nem. Egyrészt ő nem megy ilyen jól másrészt neki nincs ilyen szép kis patkány a motorján...
döme! most nézem nem jó számlát adtál nekem megnéztem miket cseréltek ki benne:x ring, gáztöltés, olaj, gn szem, porvédő gn szem nem lett kicserélve enyémen meg típusnál 450 van írva de ha ez az olcsób számla akkor nemszóltam
kell valakinek egy mitas c-05 ös (első) gumi kb 2x voltam vele mocizni de nem jön be 100% os még csak azok a kis gumi kukacok szakadtak le róla
1:13tól 1:17ig nem a David Knight van?
Lehet beírni naptárba: aug. 15!
na itt vagyok...sokat agyalok ezen a kurva trafin...meg forognak vissza az események,hogy mintha egyszer a düvillel is lett volna villanás...de annak már akkor meg kellett volna jönnie,asszem
nem de állítólag ők hozták be vagy valami ilyesmi nem tudom pontosan......vagy hoztak hozzá már valamit.....szóval tudták ,hogy van ilyen a környékükön....
mindenesetre asszem végülis ők vezették nyomra a haveromat ....
de kiderül mindjárt ....
http://www.vatera.hu/ktm_lc_4_... ettől is tudunk kérdezni ha kell valami alatrsész
Haliho!
Zoozee innen nézted az lc4 blokkot?www.krosszmotorok.hu
?
mer nem az enyééém...96os...patent blokk,arrow rendszer...50es papírok....de nem tetszik...nem szeretek menni vele
miért nem adod el?
http://p1.bikepics.com/pics/20... itt áll a garázsban ez a fos...már 1 éve lassan..haverom nem használja...de nem akarom elvinni egy körre...mindig ott hagy valahol...meg nincs rajta tábla...kis 25ös köszörűvel még meglógni sem tudok
TISÉre fel lehet menni úgyis hogy csak felmegyünk vagy le kell egyeztetni valakivel?
ma meg holnap van visontán pályázás..ingyé dobjuk át a kerekeket az öthuszötbeeee
jaja már leesett.:D tudod, reggel...
másik csekk robogó kötelező....na még ez is rendbe lett....
erre meg én könyörögtem a biztosítósnak, hogy küldjék....persze mert ez csak két rugó
egyik srácnál találtam képeket
amiket ÉN csináltam
csak tudom kit fényképezek ha haverom
nekem még nem jött meg a 30ezres parkolás...még van 1 hónapjuk hogy küldjék,mocskos dögök..aztán meg jön a trafi
ja de, hogy ne örüljek postaládába megint két csekk ...
ezért papíroztam le a kocsimat és már a kötelező csekkjét nyomhatom is be...