lehet beirni a naptárba , aug 15-19 Sibiu, Red Bull Romaniacs, a föld legjobb helyén ,a bolygo egyik legkeményebb enduro versenyén motoroznak a világ legjobbjai, napi 150-200 km-es távok a legdurvább helyeken 4 napon keresztűl,,
nagybátyám megszponzorált 2gumival névnapomra meglepi volt de elsőt nem rég rakattam csak föl 2oylan gumit vett amiylet amúgy szeritnem sose vettem volna túl sűrű oylan mint egy triál gumi amíg egyenesen megyek addig nicsn gond csak kanyarnál ugyanis csúszik nem gyengén! de ha valaki csak sziklázik vagy mondjuk aszfalotozik annak biztos jó
döme! most nézem nem jó számlát adtál nekem megnéztem miket cseréltek ki benne:x ring, gáztöltés, olaj, gn szem, porvédő gn szem nem lett kicserélve enyémen meg típusnál 450 van írva de ha ez az olcsób számla akkor nemszóltam
na itt vagyok...sokat agyalok ezen a kurva trafin...meg forognak vissza az események,hogy mintha egyszer a düvillel is lett volna villanás...de annak már akkor meg kellett volna jönnie,asszem
nem de állítólag ők hozták be vagy valami ilyesmi nem tudom pontosan......vagy hoztak hozzá már valamit.....szóval tudták ,hogy van ilyen a környékükön....
mindenesetre asszem végülis ők vezették nyomra a haveromat ....
de kiderül mindjárt ....
http://p1.bikepics.com/pics/20... itt áll a garázsban ez a fos...már 1 éve lassan..haverom nem használja...de nem akarom elvinni egy körre...mindig ott hagy valahol...meg nincs rajta tábla...kis 25ös köszörűvel még meglógni sem tudok
A szeptemberi rendelésbe szerintetek legyen leadva?