Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez gondolom frissebb kép mint a mocisok.Ritka de neked jobban áll a rövid haj mint a hosszu! Szerintem
Nagyon beszédes volt a Drágám.
Viki jot beszélgettél a pasival akivel levagy fotozva?
Hahahaha!Már nagyfiú vok!Hát a piszkos anyagiak döntenek el minden ilyet sajnos!Amugy ha nem HARDos akkor nem érdekel 1'szer probáld ki milyen a keményebb terep! Amugy mikorra tervezed?
Nem gondolatolvasó vagyok,csak simán ismerlek.
Jó reggelt
majdnem,
Tibi te nem akarsz lejönni velem romcsiba két napra eggyik hétvégén,? lightes lessz igérem, az ottani haverok igazi kedves mosolygos pszichopaták.

vagy lehet zoozee nem enged el,?
Megkell etetned a disznókat?
szerintem gondolat olvaso vagy,,,
na most mire gondolok,,? röfff-röfff-uiii--uiii,,
Hmmmmm ebbe már ne menjünk bele
És közben csóválnátok a farkatokat is,mi?
esetleg halálra nyalogatnának,,
köszi.
ha szeretném a marhahúst én is beleharapnék
Na-na...gyorsan tudok ám szaladni. Igaz,hogy olyan vagyok mint a gepárd....csak rövid távon vagyok gyors.
Legközelebb betárazok belőle ...csak félek,hogy utána meg azért kergetne a környék összes kutyája,mert kaja van Nálam.
Mondjuk ahogy a Viki képeit nézegettem énis lennék kutya és kergetném pár kört sőt harapnék a husából is 1 kicsit .
Tudom az ilyeneket...csak itt pont az volt a baj,hogy a kutyus és a gazdája egy kanyarban,bokor mögött álltak....és ugye Én meg futottam ...aztán amikor megláttam őket,akkor már késő volt...a kutya teljesen felbőszülve,nyálfröcsögtetések közepette ugatott rám...az volt a szerencsém,hogy a csaj már hallotta,hogy jövök,és pórázánál fogva megragadta a kutyát ...a másik nagy szerencsém,hogy a csaj nem 30 kg volt vaságyastól.
ez csak az agressziv kutyákra jo a nemnormális bolondokra nem műkszik,
a saját kolbászodból?
Bálintkám én mutatok neked kutyát ahol ezeket a szabályokat belecsomagolhatnád a letépett ruháidba
animalsex
szeva,