Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ohh ertem ,amugy hogy vagy?kerdes te jossz?aug 15 to larra a versenyre?
az lenne a lényeg hogy minél több helyen legyen népszerűsitve, minél többen tudnak rola annál jobb,
ahogy mondod, igazi szabad rablás,
Z Erdélyben veret valahol...reméljük nem ették meg a medvék...
köszi a tippet, utánajárok ennek is akkor vagy ha 15perc alatt megvan megcsinálhatod nekem ronis

amúgy megint elkezdtem csinálni a blogot, pár új cucc felkerült, most tervezek egy videót is a képekből, aztán remélem megint visszatér a régi harci kedv... ..vagy mi...
hello hogy vagy,te ez a sm gep uber nagyon kerdes zooze mostanaban nem lato mitt aug 15 tol Romaniaban Enduro versenyre mentek ti is?
Csakhogy nincs mindenkinek elérhető közelségben marógép, ezért tudnak az ilyen szarságokért szinte bármennyit elkérni. . .
én az ilyet megoldom 15 perc alatt, marogépen ,
tököm fog várni heteket hogy utána egy szabvány szimering árának az 5-szörösért vegyek egy szaros szimeringet,
csolnok dorog között motorbaleset volt 2bukó volt a földön a mocis belerohant egy teherautóba (valószínűleg épp kanyarodott be az erdőbe vagy onnan tolatott ki vagy valami ilyesmi) forgalom megált mind2 irányba úgyhogy sétáltam egy jót
válaszoltam
Nézd meg újra!
válaszoltam
nemtudom már nem emlékszem
Mekkora dugattyú van amúgy benne?
Küldtem mailt!
zsír akkor még darabig elmegy ez a dugó
Oké köszi
jah megvan....DMC káefté
akkor megkérdezem, de biztos arany áron van
hol találok valami elérhetőséget?
főtengelyszimering, ...jobb oldali..., a többi lenne csak ez ilyen g*ci
amugy milyen szimering az hol van, teloban,?
szigoru gazdasági érdekek vezérelték öket amikor kitalálták a nem szabványos szimeringeket, csapágyakat,

csak tölűk tudod megvenni jo sok pénzért.
Ne hidd! Szerintem van raktáron náluk!
hát fasza..gondolom a kawánál meg azt mondanák hogy 2hónap.....azért köszi...akkor marad a 2hét