Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt megelőzendő a legjobb praktika , hogy nem használjuk ezt a fémdarabot.....

amúgy szewasztok
akkor most megtanultad hogy rendszámot csak rendszámtarto keretben rakunk fel, mert anélkül iszonyat hamar letörik,

drága lecke volt,
na nekünk ezért nem hord senki rendszámot terepen.....nekem szépen benne van a gyári tatyóba .....bár te a zsernyákokhoz mentél,oda sztem feltettem volna én is az örs előtt....
menjél keressed
de ne igényelj újat még!
Ha olyan helyen hagytad el,ahol megtalálhatják,többnyire beviszik az okmányirodába és visszakaphatod.
Mi így jártunk egyszer.autóról leesett.igényeltünk újat,közben meglett a régi.már nem lehetett visszamondani,úgyhogy ment a zúzdába
Nem, földúton mentem a rendőrségre és letört...benne van mind2 csavar, meg a rendszámtartó darabja is
Nem a yard előtt szedték le?
Csak óvatosan a rendőrnőkkel!
Velük nem tudsz egyszerűen szakítani!

Boldog névnapot Andris!
Király, akkor megleszek nélküle is...
haggyál már a fiam tegnap elhagyta a napszeművegét biciglizés közben,,,,,,,,,,,, a fejéröl

és nem emlékszik rá hogy hol
18ezer asszem az új Ja és Győrbe csinálják az újat!
Ja és boldog névnapot Andris!
Bazzeg...ilyen nincs. Elhagytam a rendszámomat mikor voltam a rendőrségen...most vettem észre, persze nem találtam meg, kérdezősködtem a környéken, de semmi. Ilyen nincs baszki
Andris Boldog Névnapot..........
gondolom a melleinek beszéltél közben,
folytatom a tanulást
Nah, meg is jöttem...kaptam egy figyelmeztetést. Nagyon kedves volt a néni, aki elég fiatal és csinos volt
ááááá, a föld legjobb helye, oda járnak az istenek is kapratni,
a képek kurva jok,
morgen gázorások
Elkezdtem kiirkálni...50 DVD, én már 3x láttam az egész sorozatot, most újra elkezdtem, nem lehet megunni...
Viasaton tegnap este volt az utolsó rész!
Az egész sorozatot láttam többször, de pont a végét még soha!
Igazán folytathatnák!
Ha lesz ma időm meg kedvem, akkor felrakom a sárvédőt...bár csak kedv kérdése, mert igazából iskolába nem kell már járnom...tegnapi programom az volt, hogy megnéztem egy évadot a Jóbarátokból
Vegyél turbánt és kiabálj, hogy Allah akbar!
Bocsánat. Itt van a zabszem a segglyukamban, remélem nem lesz gáz, a biztonság kedvéért a testemre szereltem pár kiló C4-et
Halkan! Gyurika most aludhatott el!
Re GG elt!