Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Assasin's Creed...
kihaltatok..kurvaélet...2kv,5 koffeintabletta én meg pörgök...gyertek mááár.legyetek ébren..Zozi,hozd a motort,menjünk drifteeeelni
na most kezdem már azt hinni hogy meghülyültem...soha nem tanultam még 1 nap 7 órát elég már...de még pörgök,csak már monoton,unalmas
Andrisom,hoztak nekem egy Iphonet... a touch screen csak az alsó részre reagál...úgy a 30%ára a kijelzőnek...szalagkábel rendben van...akkor csere a kijelző? vagy lehet mód a javításra? alkatrészeket is tudsz majd esetleg ócsóbban? mert így 28 postával együtt touch kijelzőm van itthon,de annak más a csatija.
Assasin's Creed...
Hát igen, a mester!
Azt beszélgettük Kedvesemmel, hogy ennek a gyereknek a faterját ismerjük régóta!
Én úgy emlékszem, Vele is találkoztunk már. .
déltől 4ig...majd most 8tól újra... közgáz:D jeee. 8kor bevettem 2 koffeintabit,meg ittam egy kávét..asszem ma nem alszom..de nem soká végzem az eddigi érettségik átnézésével
attól függ h a vincsi melyik része ment el szarni..mert ha elektronyika,akkor érdemes venni egy másikat és összetákolnak kettőből egyet amin vannak az adataid...amúgy 1 dvdt 20ezer környékén csináltak nekünk asszem
Miért nem mented külön az adatokat? 3x?
Ők tudnak...aranyáron állítólag

Nagyban függ az ár attól, hogy mi a baja. Hallottam olyat, hogy szednek le akár adatot bitenként is mikroszkóppal, ha valaki megfizeti.
Apropó, kéne kis segítség: asszem leszakadt a fej a vincsimben (külső vinyó, ha jól emlékszem 620 GB-os, WD, de Fujitsu Siemens tokban van)...szal kéne egy cég,aki tud menteni róla, és lehetőleg nem százezrekért.....vagy ha valaki meg tudja oldani, hálás lennék...
ezek igen jó képek.......
Na jócakákokat.
ez egy 60 gigás ipod toshiba vincsi volt
estét!
nézzetek képeket van köztük GG is
Tudtátok hogy Alattyán község vagy falu vagy mi a tököm fölött van az ózonlyuk?
Szép estét! Holnap megyek a kihallgatásra...
Akkor is!
Akkkkor nem.
Jó estétetetettett.
Mondjuk ez leginkább már semmi
A kürt Kft még tud olvasni róla ....2000000Ft/Mbyte-ért....
meg: jiháááááá!
amerikai? akkor meg csak annyit kellett volna mondani, hogy yep