Andrisom,hoztak nekem egy Iphonet... a touch screen csak az alsó részre reagál...úgy a 30%ára a kijelzőnek...szalagkábel rendben van...akkor csere a kijelző? vagy lehet mód a javításra? alkatrészeket is tudsz majd esetleg ócsóbban? mert így 28 postával együtt touch kijelzőm van itthon,de annak más a csatija.
déltől 4ig...majd most 8tól újra... közgáz:D jeee. 8kor bevettem 2 koffeintabit,meg ittam egy kávét..asszem ma nem alszom..de nem soká végzem az eddigi érettségik átnézésével
attól függ h a vincsi melyik része ment el szarni..mert ha elektronyika,akkor érdemes venni egy másikat és összetákolnak kettőből egyet amin vannak az adataid...amúgy 1 dvdt 20ezer környékén csináltak nekünk asszem
Apropó, kéne kis segítség: asszem leszakadt a fej a vincsimben (külső vinyó, ha jól emlékszem 620 GB-os, WD, de Fujitsu Siemens tokban van)...szal kéne egy cég,aki tud menteni róla, és lehetőleg nem százezrekért.....vagy ha valaki meg tudja oldani, hálás lennék...
Én úgy emlékszem, Vele is találkoztunk már. .
Nagyban függ az ár attól, hogy mi a baja. Hallottam olyat, hogy szednek le akár adatot bitenként is mikroszkóppal, ha valaki megfizeti.
nézzetek képeket van köztük GG is
A kürt Kft még tud olvasni róla ....2000000Ft/Mbyte-ért....