Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

háj
Maelőttem gyalogolt 1 picsa
Hellotok
hát látod...miez a kémia? utálom..nem hiába tanultam összesen 4évig Menjél el Zozihoz,kérdezd meg mi vaaan.nem érem el telón
hellotok
ide túrázhatna.. le kellene vezetnem a feszültségemet
Te választottad,nyomassad akkor Zozi biztos elment túrázni a motoroddal azért nem jelentkezik
a faszomaaaaat a kibaszott sok függvénybe...kamatláb alkamazkodása,külker mérlek,makrokínálat,makrokereslet,gossen törvények,határtermék,határhaszon,hatábevétel wááááááááááááá kezdek begolyózni..ja és még folyótétel számlák meg megtakarítások,beruházások,állam szerepe stb ... :D tanuljon valaki helyettem...10óta szopok mint a torkosborz...ZOZI MENTS MEEEEEEEEEEG
Hát Döme,nem tudom mikor gurulok felétek...hívtam Zét,de nem vette fel
Nálunk lévő erdőbe is ahova járok ki motorozni,régen a kellős közepén volt egy laktanya meg lokátor állomás.Fater mesélte hogy mikor vitte nekik a murvát az erdei útra ott kínálgatták neki az őzpörköltet a katonák.Kicsit kiírtották a vadállományt Most meg ugatnak nekünk is hogy elzavarjuk a vadakat az erdőből Az AK47-essel szemben immunisak a vadak csak a motorok hangjától szarnak be
Re GG elt, megint szép napra ébredtünk Tegnap itt akkora vihar volt, mint mint mint...na mind1, jó nagy volt, de legalább volt mellé áztató eső, bár ennek a homoknak már mind1
Háj. Egy szép eset. 61-es főút. Útépítés. Ugyanazon a héten hétfőn és szerdán is találtak második világháborús bombát Kiskorpád mellett túrás közben. Mindkéccer beszoptam a teljes útzárt
már most unom a tanulást...mennék én is motorozni
Szasz
na elmegyek szerelni, további robbanásmentes napot nektek,
állatok golyoállok , erdő nem szokott leégni csak minden héten többször is, de van nekik saját tűzolto autojuk több is,, hameg már az sem segit akkor mennek a helikopterek valamelyik bányatora ezekkel a puttonyokkal megmeritik és oltogatnak,

szopjon le az összes álszent majom, legközelebb megállit egy zöld majom okoskodni , simán megbaszom, szárazon háturu ,
képzelem hogy élvezhetik akik ott laknak a szomszéd falukban Hajmáskér, Öskű, nekik pár kilométer a háboru, szinte a szobában zajlik,

haver ott lakik ,mesélte a multkor , hajnali 3 orakor kb egy másodperc alatt vigyáz állásban űlt fel az ágyban legszebb álmábol, akkora robbanás volt,,
egy percig lengett a csillár meg remegtek az űvegek, azt hitte ott csapodott be valahol a kertben, kiment megnézni,a többi szomszéddal együtt, de kint a lötéren robbantottak fel szerinte minimum valami atomot, mert akkorát szolt,
Tudod Ronis ez a hang nem zavarja az állatokat csak a motoré
Elvileg nem netes cucc.A lali csaja vmi gyogyszerész és tőlehozta Laller.Majd 1szer kiprobálom
naja...kurvára bánom ezt a sulit meg ezt a 4 évet..mentem volna inkább egy jó gimibe
bazze,,,, 20 kilcsi, és folyamatos a bombázás a kutyáim lassan szétugatják az agyukat,,

kb mintha izraelben lennénk a gázai övezetben, vagy a kilencvenes évek koszovoja,

,tavaszi madárcsicsergés háttér bombázással,,
erre biztos nagy szűkséged lessz az életben,
én is...de közel a péntek..ma egész nap gépelek..így jobban tudok tanulni...amit egyszer begépelek az meg is marad többnyire... csak a kurva függvények,meg az igaz-hamis állítások,meg a tömérdek definícióval van bajom...feladatok is elmennék még úgyahogy...60%tól 5ös...meg akkor kapok +40pontot..szóval meg kell lennie
remélem nem ilyen neten rendelhetöt kaptál mert az kamu,,

ukrajnában gyártják csomagolás minden hitelesnek tűnik csak hatása nincs,,
a gyogyszertári az tutti, kb mint a fagyott kutyaláb