Hazaértem.........fáradt vagyok........éhes vagyok..........fázom.........pisilnem kell.........és azt hiszem kakilnom is............hmmmmm.........hát akkor menek
Tuuuuuuuudoooooom!
Ezért is kérdeztem hogy ha abból nged következtetni hogy ott van a hátérben egy másik felni, akkor szólok hogy a srácnak kb 4-5 motorja van a garázsban......
Szerinted újra van fűzve?
Ha csak a hátérben látható kerék miatt mondod..
Egyébként ettől a sráctól veszek egy másik mocit is. (KTM EXC 300)
Azt például SM-esítette...valszínű ezért van ott a felni is...
Srácok, lesz egy 2000-res, EC 250 eladó.
Gyönyörű állapotban, megbízható gazdától.
Az ára 2200 euró, ha valakit rdekel,még szóljon a héten.Ha nincs visszajelzés, nem hozom be, aztán lehet sírni hogy mégis kellett volna.
Ja, Ausztriából lesz, szal nem széthajtott szar.
Csak az szóljon, aki komolyan is gondolja!
A motorban nem csalóstam, csak sajna az enyémmel támadtak gondok...ez még nem jelenti azt hogy szar a tipus...nekem nem volt mázlim az olajpumpámmal.
De soha nem mondtam hogy szar..(csak ha mérges voltam, hirtelen felindulásból.. )
Mondjuk egyszer mérgemben lerugtam a hátsó sárvédőt a KTM-emről...
Ha eladom, annak a fő oka az lesz hogy munkanélküli vagyok + albérletbe kell mennünk + babát várunk....ez szerintem mindent megmagyaráz...
De nem akarok teljesen moci nélkül maradni, ezért a lehetőségeimhez képest veszek calami olcsó kis 2t-t és azzal elleszek...
Remélem hogy a GasGas család azért még nem fog kiközösíteni teljesen, ha az nem pont egy EC lesz...
De még nem tudom...
Csak azt, hogyha most minden pénzem elmenne albérletre meg egyebekre, akkor talán csak 10 év múlva ülhetnék motorra...azt meg nem akarom..
Teljesen igazad van! Minden motor a maga nemében király, csak meg kell találni azt a helyzetet ahol az a motor be tudja neked bizonyítani, hogy mit is tud!
A Simsont sem azért szerettük mert micsoda teljesítményre képes, hanem azért mert iszonyat sok emléket adott nekünk
Én is megyek kakkantani....
De Dorogon csinálnak neked belőle 300-ast, secc-perc....
Ezért is kérdeztem hogy ha abból nged következtetni hogy ott van a hátérben egy másik felni, akkor szólok hogy a srácnak kb 4-5 motorja van a garázsban......
Trabant!
Ha csak a hátérben látható kerék miatt mondod..
Egyébként ettől a sráctól veszek egy másik mocit is. (KTM EXC 300)
Azt például SM-esítette...valszínű ezért van ott a felni is...
Gyönyörű állapotban, megbízható gazdától.
Az ára 2200 euró, ha valakit rdekel,még szóljon a héten.Ha nincs visszajelzés, nem hozom be, aztán lehet sírni hogy mégis kellett volna.
Ja, Ausztriából lesz, szal nem széthajtott szar.
Csak az szóljon, aki komolyan is gondolja!
Ha ezt írtam, akkor nézd meg az elöző hozzászólásomat.....de hát ki ismerné jobban a helyzetemet, mint te?
De soha nem mondtam hogy szar..(csak ha mérges voltam, hirtelen felindulásból.. )
Mondjuk egyszer mérgemben lerugtam a hátsó sárvédőt a KTM-emről...
Ha eladom, annak a fő oka az lesz hogy munkanélküli vagyok + albérletbe kell mennünk + babát várunk....ez szerintem mindent megmagyaráz...
De nem akarok teljesen moci nélkül maradni, ezért a lehetőségeimhez képest veszek calami olcsó kis 2t-t és azzal elleszek...
Remélem hogy a GasGas család azért még nem fog kiközösíteni teljesen, ha az nem pont egy EC lesz...
De még nem tudom...
Csak azt, hogyha most minden pénzem elmenne albérletre meg egyebekre, akkor talán csak 10 év múlva ülhetnék motorra...azt meg nem akarom..
Jani be vetted már azt a 250es ec-t?
A Simsont sem azért szerettük mert micsoda teljesítményre képes, hanem azért mert iszonyat sok emléket adott nekünk