Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SZeva Jani,van most náltaok amugy valami 250gépsárkány(cross/enduro) olyan 6kiloért?
Szevasztok. SZükségem lenne egy ki segítségre.Szeretnék egy baró nyitott dobot 2006-os 450es GasGas Supermotora.
Jó nagy a pőrgés.
Hát az akadály az hogy meg van még az enyém is.
Todd kés villa olló nem gyerek kezébe való. ez igaz a klx-re is csak össze tőrnéd magad vele aztán meg jőnnél vissza sírva.
Az enyém még megvan.....
ha nem kell nekemadhatod
Te Jani! Meg van még aza karbi? megnéznéd hogy mekkora? lehet hogy kitalálnánk rá egy árat.... nem biztos,de lehet
van egy rendszámos klx650-em.
Én is minden áron 2üteműt szeretnék! amugy hány km van abba amit most fogsz be számítani?[ és látam h van ott a gáznál valami kapcsoló az mit kapcsol vagy mi az?és kb milyen árba várható amit most számitasz be?
A túrán a legieálisabb a kétütemű, ez tapasztalatból mondom és 2007-es nem igazán van!
És jani szted a 250esek h birják nagyon szerviz igényesek?meg ilyen erdélyi turákra alkalmas mert majd szeretnék menni ki veletek!persze ha lehetséges!(?)és amugy használ 07est nem tudtsz (tudtok?)
Tuti állapotban mert másként nem is számolnám be, az ár majd csütörtökön!
2006-os és hazai vétel!
hanyas évjáratút hány km-rel?milyen álapotban?
Csütörtökön számolok be egyet!
Ajánlgasd a klx-et is akó lehet érdekelne egy ec 300
akkor én leis csapnék rá az ajánlatom:egy fekete fehér grundig tv, egy fél diszno 10kacsa meg egy 51 simo?na
folyt köv holnap, álmos vagyok...
haveroknak olcsóbb....
Egyébként még csak most ájékozódom, mi az ára, de én piaci ár alatt adom....
Várom a liciteket uraim!
csak az SM szett eladó....
300 EXC egyenlőre marad....
Azt vágom csak hirtelen nem értem mi van.
nem akarja lemüszakiztatni
Nem akrod eladni?
persze, de nem akrom...
tenkju még egy utolsot dobtam