Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de újat nem akarok mert az egy kicsit sok elvileg Ürömön a 250esekt a 06ost 1.000.000-ba adják mit tudtok erről?
Új ügyében fordulj Török Janihoz, Vagy Mikiékhez (Lehotay Miklós. kizárólagos importőr, Dorog)
teszt motort is jó lenne olyat nem tudtok 07est vagy 06ost?
ha tudtok szoljatok már mert fontos lenne!
ja csak mégse vacsi... de nem rossz
Ok te tudod
Ez se rossz...
A 99-est kb 4 kilóba, a 2001-est meg nem sokkal többért....sztem...
ááá nem én gasgas-t szeretnék 07-est ha valaki tud olyan jó árba szoljon már vagy ha esetleg 06-ost akkor is !
1560000ba
Nem de 1560ba hírdetnek vacsiuj 250exc-t zsemberinél 2006os sztem azzal jobban jársz..
Én csak egy 2001-es EC 300-ast és egy "99-es EC 250-est tudok...de azt úgy néz ki hogy jó áron...
nekem mondod?
sziasztok nem tud valaki egy használt 2007es vagy 2006os 250 ec-t?naon kelene naon fontos!
UUUU ez a szopás..
szívműtét..
Hajtókar, dugó, hengerfej, szelepek, olajpumpa.
Helló!
Jani h áll a gép? (hátsó lánckereket,ugye nem cseréltetek,mert az elvileg vacsi új volt........!)
Körülbelül mikor mehetnénk a motorért? (bocsi h egy kicsit nyugtalan vagyok,de már nagyon mennék........[O09
Ave

Na mi van a vasaddal Andris?
Beszéltem ma Mikivel....
Hááát.....egy darabig nem fog menni a vas....
Mivan George?
Megint futizni fogsz?
amikor én ott vagyok mindig rohangálsz,most meg poshadsz agép előtt? aztán pizzázni majd szerdától...és mondani hogy én irányítottalak oda titeket,hogy lássák, dolgoztam...
Én mindig ügyes vagyok
Ja és természetesen totál szerény vagyok!
Most jöttem Janikánktól ma ügyes volt,sok sok vasat eladott na lépek melózni.csocsi
Szép napot JÓEMBEREK!
Milyen 7vége volt itt. . .
Elámultam a visszaolvasásnál!
lehet hogy holnap többet tudok mondani...
Jó éjszakát!
Hát furcsa,de remélem nem lessz komolyabb baja a paripádnak!Jó éjt,sajnos holnap korán kell kelnem!