Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Andris, menj egy kört avval a mecsboxal,,
lassan ölö sex,, csak hogy fájjon,,,,
Greetings from Ireland.....
Én valami lassan ölő méregre gondoltam ...csak,hogy fájjon.
méreg, kötél, vagy golyo, ilyesmin töprengek,, szerinted,,?
Azt jól teszed! Milyen halálnemet választottál?
bocsáss meg drága,, szánom bánom, kivégzésemröl gondoskodom,
Kedves ronis! Te meg ha beköszönsz Nekünk a JBK topicba,akkor jó lenne ha megvárnád a választ is!...mostanában már nem először szívattál meg ezzel!
hihetetlen hogy néhány kölköt hogy meg tudnak hülyíteni ezzel a szarsággal..csórikáim,mintha tényleg lenne esélyük hogy nyerjenek...
Aztán meg csodálkoznak,ha 2 ugyanolyan motort pingálnak...
Köszi Döme!
Jövő héten kapom meg a TB-számomat,onnantól már melózhatok legálisan!
Család?
Szia Atis, sziasztok!
Itt eleve mindenki betart minden szabályt, így zöldeket sem látsz sehol...
Lehet motorolni, csak a magánterültekbe ne keveredj be...
Én mellesleg az erdő mellet lakom, úgyhogy a kutya se szólna hozzám...Viszont földút jóval kevesebb van, itt mindenhol jó kis aszfalt van...Szombaton megyek le a krosszpályára, megkérdezem,lehet-e motort bérelni...kb 15 precre van a pálya tőlünk..
ha még nem tetted volna huzz a picsába,,, köszi,
Enyémről is tehetsz be lassacskan ilyen képet:P amugy reggelit!
http://www.kawasaki.hu/ER-6n#y...

-Ha még nem tetted volna szavazz a motorra ezen a linken légyszi!
Köszönöm
biztos hogy oldal tömitések nincsenek már meg, egy pár haszontalan aproság van még a garniturábol ami nem fogy el, o-gyűrűk, láncfeszitö tömités ilyen kis szarok,,
- viszont használt dolgok vannak itt crf-hez két karton dobozzal, vezérműláncok, olajszivattyu, használt dugok, ilyesmi,, ingyé adom csak neked,,
azon a felnicsikon simán beszartam a röhögéstöl,, hatalmas találmány egy enduron, köves sziklás talajon talán egy hétig is kibirja,,,
pfuuu de összekarcolnám,,
Kicsit szép helyre keveredtél!
Kívánom, hogy minden számításod jöjjön be!
Re GG elt....én mindjárt indulok a suliba...legalább ott jó meleg van
döglötök?
tényleg ez egy 250 crf honda 6 vagy 7
morgen........arany be se mondom
beszereltem a garázsnetet fixre ja és hajnalba már robogóztam kellett mennem 6 kilométert és elég hidegnek tűnt.....most engedek kifelé
dolgozok

ronis neked maradat cuccok crf-hez mintha úgy emlékeznék.....kérdés tömítésekkel hogy teccik állni.....a blokkhoz kéne mert már a harmadikat hozzák mellé....a két blokkfél közé van ..de az oldalsók kénének...ha netán van brékózzál...vagy bárki akárki akinek van gyorsba most ....köszi

szopok ezzel a gecivel...
Szia andris!Ott szabad motorolni?