hihetetlen hogy néhány kölköt hogy meg tudnak hülyíteni ezzel a szarsággal..csórikáim,mintha tényleg lenne esélyük hogy nyerjenek...
Aztán meg csodálkoznak,ha 2 ugyanolyan motort pingálnak...
Szia Atis, sziasztok!
Itt eleve mindenki betart minden szabályt, így zöldeket sem látsz sehol...
Lehet motorolni, csak a magánterültekbe ne keveredj be...
Én mellesleg az erdő mellet lakom, úgyhogy a kutya se szólna hozzám...Viszont földút jóval kevesebb van, itt mindenhol jó kis aszfalt van...Szombaton megyek le a krosszpályára, megkérdezem,lehet-e motort bérelni...kb 15 precre van a pálya tőlünk..
biztos hogy oldal tömitések nincsenek már meg, egy pár haszontalan aproság van még a garniturábol ami nem fogy el, o-gyűrűk, láncfeszitö tömités ilyen kis szarok,,
- viszont használt dolgok vannak itt crf-hez két karton dobozzal, vezérműláncok, olajszivattyu, használt dugok, ilyesmi,, ingyé adom csak neked,,
morgen........arany be se mondom
beszereltem a garázsnetet fixre ja és hajnalba már robogóztam kellett mennem 6 kilométert és elég hidegnek tűnt.....most engedek kifelé
dolgozok
ronis neked maradat cuccok crf-hez mintha úgy emlékeznék.....kérdés tömítésekkel hogy teccik állni.....a blokkhoz kéne mert már a harmadikat hozzák mellé....a két blokkfél közé van ..de az oldalsók kénének...ha netán van brékózzál...vagy bárki akárki akinek van gyorsba most ....köszi
Aztán meg csodálkoznak,ha 2 ugyanolyan motort pingálnak...
Jövő héten kapom meg a TB-számomat,onnantól már melózhatok legálisan!
Család?
Itt eleve mindenki betart minden szabályt, így zöldeket sem látsz sehol...
Lehet motorolni, csak a magánterültekbe ne keveredj be...
Én mellesleg az erdő mellet lakom, úgyhogy a kutya se szólna hozzám...Viszont földút jóval kevesebb van, itt mindenhol jó kis aszfalt van...Szombaton megyek le a krosszpályára, megkérdezem,lehet-e motort bérelni...kb 15 precre van a pálya tőlünk..
-Ha még nem tetted volna szavazz a motorra ezen a linken légyszi!
Köszönöm
- viszont használt dolgok vannak itt crf-hez két karton dobozzal, vezérműláncok, olajszivattyu, használt dugok, ilyesmi,, ingyé adom csak neked,,
Kívánom, hogy minden számításod jöjjön be!
beszereltem a garázsnetet fixre ja és hajnalba már robogóztam kellett mennem 6 kilométert és elég hidegnek tűnt.....most engedek kifelé
dolgozok
ronis neked maradat cuccok crf-hez mintha úgy emlékeznék.....kérdés tömítésekkel hogy teccik állni.....a blokkhoz kéne mert már a harmadikat hozzák mellé....a két blokkfél közé van ..de az oldalsók kénének...ha netán van brékózzál...vagy bárki akárki akinek van gyorsba most ....köszi
szopok ezzel a gecivel...