viszont ha ott ahová mész nem lehet endurozni, egy krosszpálya meg ott van egy köpésre, akkor cross, szerintem,,
jo az ugribugri, vegyél egy 250 4t crosst, itthon se drága, gondolom ott se lehet arany árban,,
nem ..................... a tiéd már ettől újabb cucc...bár attól még problémás ....2000 alatt biztos nem kell ktm semmilyenbe se....ezt mindíg mondtam....pedig én ktm-es vagyok és a következőm is az lesz ....
remélem, ráengednek...kár hogy én inkább endurózni szeretek..
De gondolom hogy ott nincsolyan sok önjelölt zöld...mondjuk szabálytalankodó sincsen annyi...vagy egyáltalán...
Azokat a bágereseket láttam ma!
ki is mentem gyorsan a sárisápi pályára gyorsba meg siratóztam az erdőnkbe -mikor leszek benne a kábel tv be hogy mocskos motoros?-
nyugodtan tanulhatsz mert áll egy ktm a garázsban....
most dőlt rám az előbb...........kiástam az összes mocit
dolgozom ...azért ez már valami még szombat este is...nagyon elkapott a gépszíj mostanában...lehet meggyógyultam(vagy most lettem igazán beteg )
amúgy ma voltam kint bágerben kicsit gyalog körülnézni ...vagy ezer motoros nyomatta a dombokat....kölcsönmotorrral mentem pár karikát és az derült ki, hogy még mindíg szeretek motorozni.....és most azért melózok, hogy holnap verethessek saját vassal ha nem esik az eső
neki nem mernék indulni ezzel