Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

cross,
bocs az OFF ért de a KTM MX az most enduro vagy cross?
kellene?
a hölgyet rám értetted?
Üdvözletem
Helyzet az Úr/Hölgyekkel?
én ma dolgozom utoljára magyarországon...
őőőő.hiányzik a ktm...már lezsibbadt az agyam kb..mára nincs több tanulás...
nem gond, ha nincs...bár úgy még én sem próbáltam hogy teljesen üres rendszert töltök fel alulról...egy próbát megér...
Rájöttem mi volt a baj! Köszönöm az ötletet!
Előtt nem! Ez nem tűnik rossz ötletnek amit mondasz!
A kormányok lévő tartályba is legyen olaj igaz?
akarom mondani puha műanyag flakont...
zárd el!
előtte is folyt?
egyébként, ha elfogadsz tőlem egy tanácsot, nem úgy légteleníted,mint ahogy okosok szokták..azaz, rápumpálsz, benyomod, csavar kicsit meglazít, majd visszazár...ez is meghozza gyümölcsét, de kurva sokáig tart.
A másik módszer hogy szerzel egy kis, ouha műanyag lakont, egy akkora csővel a száján,ami pont rámegy a légtelenítő csavarra...csurig töltöd a flakont (ne legyen benne levegő), rácuppantod a légtelenítő csavarra, leveszed a kormányon a tartály tetejét, majd kinyitod a légtelenítőt és rápumpálsz a flakonra...sima fizika, egyből felküldi a légbuborékot a nyomás és kész...csak közben figyeld a tartályt, nehogy túl sokat tegyél bele...
folyik csak azt nem tudom, hogy miért
dehogyis, az csak porvédő sapka!
Azért van hogy a középen lévő lyukba ne menjen bele a dzsuva...
Miért, folyik?
Sziasztok!
Légyszíves mondjátok már meg nekem hogyha a légtelenítő csavaron nincs rajta az a szelepsapkaszerűség akkor folyni kell az olajnak?
Az első féket próbálom helyrehozni miután olajat cseréltem az egészbe!
De te még fiatal vagy és bohó (nem hobó )..Gyurika meg már egy megfáradt, összetört ember...
Hú vazze...elképzeltem magam,ahogyan egy dizsiben ugrálok...
Egyébként Gyurinak igaza van...csak egy kis ideig tart ha tanulsz, de tényleg jobb lesz a jövőd...ha meg baszol rá, egész életedben rághatod a körmöd a kőműves mellett, mint segédmunkás...
Birom az olyanokat,akik annak idején basztak tanulni (nem keverendő azokkal össze, akiknek NEM ADATOTT meg a lehetőség, hogy tanuljanak, bizonyítsanak), aztán meg dühösek az egész világra hogy nekik milyen szar....
Akkor úgy nézem, hogy én mázlista vagyok...nekem menne délután a tanulás
nem tudom nálatok mit jelent a bulizás,de elmondom,hogy mi nem egy helyben ülünk...hanem 5-7 órát keményen végig táncolunk...és elég fárasztó...meg utána még az asszony is mindig lefáraszt szóval tudod ki tud ezekután tanulni
Én 1/4 5-kor feküdtem le aludni, de nem vagyok már álmos, mondjuk ki vagyok száradva rendesen
csak tudod van aki vasárnap dolgozik... ;) hátnem tudom...én ha elmegyek bulizni 4 előtt tuti nem keveredek haza...és akkor nem csak a szombat délelőttöm ugrott,hanem az egész szombatom...mert fáradtan nem tanulok.
Ezt soha nem értettem miért kell lemondani a bulizásról a tanulást miatt...Péntek este/éjszaka és szombat délelőtt amúgy se tanul senki...aztán, akkor még megmaradt a szombat délután meg az egész vasárnap, szóval lófaszt kell lemondani a bulikról
már nincs bulizás....most lemondtam a bulikról...jön az érettségi,nem akarom elcseszni a jövőmet...és tényleg csak rajtam múlik (habár sokkal könyebben menne,ha tudnám hogy áll a garázsban egy ktm és hamár elegem van a tanulásból csak berugom és megyek összetörni magam )
Haveréknak csütörtök este jött meg a baba pénteken be is ittunk kicsit
"tej fakasztó buli"
Hát annyira nem drága 30000-től felfelé.
Nem tudott ki menni se.
Csak az a baj hogy a szomszéd ilyen tolvaj geci de nem tudok vele mit csinálni.Pedig biztos van köze hozzá.