Napok óta olvasgatok, de hozzászólni még nem volt időm
Hát, Andris egy nagyon nagy kalappal kívánok neked, tényleg nem lesz könnyű. Szerintem nagyon fontos, hogy a családod is támogat benne, mert nélküle semmit nem érne az egész. Sajnálom, hogy a sárkánnyal már nem tudsz csapatni itthon, amennyit dolgoztál vele biszottul megérdemelnéd. Remélem majd én is látom élőben.
hát én biztos hogy nem!
Ha Írország nagyon nem jönne össze, már megszerveztem a "B" tervet:
megyek vissza Franciaországba melózni (Cannes)..haver mondta hogy szóljak...kéró van, meló meg mindig is volt....
De ide vissza csak látogatóba....
remélem lesz szerencséd vmi gépet kifogni olcsón.....jó szép amiket írsz meg mutatsz,csak kívánom,hogy ha ott leszel akkor is ilyen jó legyen a helyzet....
alkudd le 140-re és ha minden ok(csapágyak, teló, blokk,stb) szerintem megéri...játszani jó lesz...ha tényleg jó a blokkja...bár ezt eladni már nehezen fogod tudni...én ezt úgy venném hogy használom 2-3 évet,aztán belököm az árokba...
Napok óta olvasgatok, de hozzászólni még nem volt időm
Hát, Andris egy nagyon nagy kalappal kívánok neked, tényleg nem lesz könnyű. Szerintem nagyon fontos, hogy a családod is támogat benne, mert nélküle semmit nem érne az egész. Sajnálom, hogy a sárkánnyal már nem tudsz csapatni itthon, amennyit dolgoztál vele biszottul megérdemelnéd. Remélem majd én is látom élőben.