innentől fogva a te ktmeddel is az lesz a baj mint az enyémmel...semmi nem jó hozzá ami gyári...ha egyszer valaki beszopja vele a faszt akkor kb csak Zozi tudja újralegózni
van már rá érdeklődő, több is...
Mikiék megcsinálják a hengert, lesz benne új dugó + hajtókar, vezlánc, oil pumpa, felújított hengerfej...
nem gagyi munka, csak profin mindent!
Nekem senki se jöjjön vissza reklamálni!
már felmerült az ötlet hogy beleugrok a gasgasodba,besézltünk már erről...nem tudom még. előbb legyen motorom áhh faszom.mindjárt karácsony, ma rohangálhatok ajándékokért. bezzeg 24.én dolgozom meg elsején. áhh szar az egész
...mondta ezt a Csiki-Bege....kb a negyedéből meg lesz csinálva..
Egyébként természetesen vicceltem...
Viszont valszínű hogy a KTM amint meg lesz csinálva, eladó lesz..."0" km-es, felújított blokkal, Proxx hajtókarral, új csapágyakkal, szmeringgel, lánckerékszettel, renthal kormánnyal, új fényezéssel, 2004-es idomszettel ,egyedi matricázással, új üléshuzattal, új dugóval.....
A gasgas is meg lesz nyár elejére cwinálva, az is "0" km-es, felújított blokkal..
Mindkettő jó árban...
kellett egy csapágy-meglett
nem volt jó a főtengely (esztergáltatni kellett + összébb nyomni)-meglett
Kell a hengerfejre gumitömítés, de csak január 5.-től van nyitva a bolt...
Szal ha Zoozee nem tud szerezni gumigyűrűt (kb 400 Ft), nem lesz motor, csak januárban...
a vicces az hogy fél évig építgetttem, erre meg úgy néz ki hogy sohasem ülhetek majd rá, ki sem próbálhatom, mert februárban meg költözök ki külföldre...
F@szán megcsinálod a Ktmet és eladod?
Mikiék megcsinálják a hengert, lesz benne új dugó + hajtókar, vezlánc, oil pumpa, felújított hengerfej...
nem gagyi munka, csak profin mindent!
Nekem senki se jöjjön vissza reklamálni!
mivan veletek?
én élvezem a szünetet
Egyébként bejárathatod....ha megveszed...
Egyébként természetesen vicceltem...
Viszont valszínű hogy a KTM amint meg lesz csinálva, eladó lesz..."0" km-es, felújított blokkal, Proxx hajtókarral, új csapágyakkal, szmeringgel, lánckerékszettel, renthal kormánnyal, új fényezéssel, 2004-es idomszettel ,egyedi matricázással, új üléshuzattal, új dugóval.....
A gasgas is meg lesz nyár elejére cwinálva, az is "0" km-es, felújított blokkal..
Mindkettő jó árban...
nem volt jó a főtengely (esztergáltatni kellett + összébb nyomni)-meglett
Kell a hengerfejre gumitömítés, de csak január 5.-től van nyitva a bolt...
Szal ha Zoozee nem tud szerezni gumigyűrűt (kb 400 Ft), nem lesz motor, csak januárban...
a vicces az hogy fél évig építgetttem, erre meg úgy néz ki hogy sohasem ülhetek majd rá, ki sem próbálhatom, mert februárban meg költözök ki külföldre...
Mondok jobbat. elcseréljük 1-1-ben a te 125-ös KTM-edet és a 125-ös GG-odat, az én 450-es GG-ra és 300-as KTM--emre...
Na?