Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

orénzs zoze krosszerz
O.Z.C.
szerintem Zozi soha többet nem fogja elvállalni egyikünk motorját sem
Legalább lesz neki is munkája, nyakat!
innentől fogva a te ktmeddel is az lesz a baj mint az enyémmel...semmi nem jó hozzá ami gyári...ha egyszer valaki beszopja vele a faszt akkor kb csak Zozi tudja újralegózni
Micsoda ?
F@szán megcsinálod a Ktmet és eladod?
tudom én,én is így vagyok a ktmmel..cask hát azért blokkfelet necces lett volna cserélni
van már rá érdeklődő, több is...
Mikiék megcsinálják a hengert, lesz benne új dugó + hajtókar, vezlánc, oil pumpa, felújított hengerfej...
nem gagyi munka, csak profin mindent!
Nekem senki se jöjjön vissza reklamálni!
Szép jó napot
mivan veletek?
én élvezem a szünetet
már felmerült az ötlet hogy beleugrok a gasgasodba,besézltünk már erről...nem tudom még. előbb legyen motorom áhh faszom.mindjárt karácsony, ma rohangálhatok ajándékokért. bezzeg 24.én dolgozom meg elsején. áhh szar az egész
apád faszát....
Egyébként bejárathatod....ha megveszed...
...mondta ezt a Csiki-Bege....kb a negyedéből meg lesz csinálva..
Egyébként természetesen vicceltem...
Viszont valszínű hogy a KTM amint meg lesz csinálva, eladó lesz..."0" km-es, felújított blokkal, Proxx hajtókarral, új csapágyakkal, szmeringgel, lánckerékszettel, renthal kormánnyal, új fényezéssel, 2004-es idomszettel ,egyedi matricázással, új üléshuzattal, új dugóval.....
A gasgas is meg lesz nyár elejére cwinálva, az is "0" km-es, felújított blokkal..
Mindkettő jó árban...
bejáratom én, ne aggódj... az enyém még úgyis sokára lesz kész
kellett egy csapágy-meglett
nem volt jó a főtengely (esztergáltatni kellett + összébb nyomni)-meglett
Kell a hengerfejre gumitömítés, de csak január 5.-től van nyitva a bolt...
Szal ha Zoozee nem tud szerezni gumigyűrűt (kb 400 Ft), nem lesz motor, csak januárban...
a vicces az hogy fél évig építgetttem, erre meg úgy néz ki hogy sohasem ülhetek majd rá, ki sem próbálhatom, mert februárban meg költözök ki külföldre...
De ahhoz, hogy működjön szinte az egyik motorom árát rá kell költeni a Gas Gas-ra
de ha működik, 2x annyit ér,mint a tiéd...
Andris a tieddel most mi van? nem úgy volt hogy már kész?
De azok közül egyik se működik
tudod mit?
Mondok jobbat. elcseréljük 1-1-ben a te 125-ös KTM-edet és a 125-ös GG-odat, az én 450-es GG-ra és 300-as KTM--emre...
Na?
1,6misiért mindkettőt viheted...Na? Szerintem ez egy felettébb jó ajánlat
persze előtte át kell iratnod a GG-t meg a KTM-et az én nevemre...
A fenébe
de én nem...most meg kell hogy öljelek...
üdvözlöm