Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kérdezd meg tőle....
dehát 7 ezerért hiper-szuper lánckereket kapni, nem ilyen kókány, edzetlen szart!
jó8....
mi a fa....-t cstál?
hurrá motoroztam.két uj varvainszalag mütét holnap fehérváron,ezt elbasztam.
Meséld már el légyszi azt az ominózus Dömés 2t SM esetet
jófajta
milyen leleményes az ember!
mi történt vele ezt nem tom.....
mennyibe adják?
Ismerősöm 300as exc alá tett........
te jóságos atya ......ezt nem hiszem el! MENETTELJESÍTMÉNY:-1esbe kapar 2esbe belefullad mint macska a vizbe!
na zene milyen?
Nyers lánckerék volt, és úgy lett esztergáltatva...
Nem volt eddig bajom a 2t-vel utcára...de főleg pályára járnék vele a melegebb napokon, de azért az év számottevő részében maradna az endurozás
Úristen,milyen lánckerék van azon?
2t csak terepre!
Vagy akkor ésszel az úton, nehogy úgy járj,mint Döme...
Jó estét! Nem tudja valaki, hogy milyen átmérőjű a tengely a Gas Gasomban? (EC 125). Kinéztem egy SM szettet és tudni szeretném, hogy valamit kell-e esztergáltatni a tengelyéhez, vagy jó-e így is...
tudom hogy off
de Yamaha DT 125 R re benzincsapot tud valaki?
Okkés! Akkor,hogy ha aktuális lesz és bepofátlankodhatok hozzátok,akkor légyszi szólj.

jó8
Mi is a XI.ből lábon mentünk sóskútra ,azt nemtudom lábon hogylehet lemenni gántra..
hát megmondom őszintén,hogy budaörsön nem szoktam motorozni,tehát aztse tudom,hogy egyáltalán lehet-e......én mindig lábon megyek ki sóskútra (tétényi-fensík,érd,és sóskút)
Sóskút környékéről el lehet menni motorral gántra úgy h lehetőleg ne nagyon legyen benne közút?
Sokan mondták és jóideig nemjártunk,de idén mármegint kimentünk..eddig semmi komolyabb affér nemvolt(az tény az erdös és van ott valami ültetvény részt hanyagolni kell)Ha megyünk szólok És ott Börs felé az ISG fölött mi a helyzett Régen ottis volt valami motorozós rész..