Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Következő évben esetleg nem megyünk el egyszer Gántra együtt? (habár azthallotta, hogy ott is csesztetik a motorosokat......?)
Visszük de ha valaki jópénzt fizet érte kimegyek lábon is .
Értem.....,akkor nekem idáig szerencsém volt (remélem továbbra is az lesz )
Gántra lábon mentek ki vagy futóval?
olyat adj,amivel össze lehet rakni a blokkot 10 perc alatt...
adjak szöget milyen kell? 60-as 100-as?
Jövő héten hozzunk össze 1 napot és szögeljük össze azt a blokkot...
Jól van Zolikám!
Köszönöm!
na szóltam andris a karesznak reggel hívjad és mehetsz érte ....
az o ringek méretét meg megmondom reggel neked
Amikor utoljára kintvoltam már nemistudtunk(na jó nemis nagyon akartunk)lemenni+jöttek örök és nemakartunk balhét..A yardmeg ritkán de jár ki(volt olyan hogy 1busznyi yard elözönlötte a környéket)ja és lábon jártunk ki,gondolhatod a kirándulók hogy áltak a kérdéshez Tokod/Ebszönybánya és Gántra járunk(tunk)
"bányát lezárták"-hát én már kb 2éve ott motorozom és még nem találkoztam se rendőrrel,se senkivel....... a bányában volt egyszer egy biztonsági őr,de ő is rendes volt.....-mondta,hogy munkanapokon ne menjünk be,mert azért megbüntetnek,meg h ésszel menjünk,mert működő bánya és h folyamatosan változnak a benne lévő "utak"! (de ettől függetlenül én is hallottam,hogy nem nagyon szeretik amikor ott motorozunk.....)
De te akkor merrefelé szoktál motorozni?
Szia.Már 1000éve nemvolam ott mert a bányát lezárták(+rendőri megszállás is volt ott) és a pályát meg nemszeretem..
Sziasztok!

Chevy te is sóskút környékén szoktál motorozni?
Egyébként megvan mindenki?
Erre csak mostjöttél rá Tudsz élni vazze jöhetnének már a minuszok,lehetne korozni velencén..
én rájöttem hogy szar ez az ország,főleg télen....nem tudom egyik sportot sem űzni amiket szeretek,motorozás,wakeboard..kurvatél.habár csúszni elvileg megyek,gerilla vincs:D legjobb dolog... illegál... egy kispolski motor hajt egy csörlőt:D és az húz,állat. jó időben a feneketlen tónál szoktunk hülyülni,most úgy néz ki lesz egy naaaaagynagy fedett uszoda
Ezt tölem kérded?Mert ha igen sóskut a bányrészen történt...(nem a cross pályán)
sima mezei főldút
tudom milyen érzés....csak az a baj,hogy fogalmam nincs,mi a turot csináltam mert azóta tőbbszőr megnéztem a helyszint és semmi se utalt arra,hogy veszélyes lenne!
erre az évre!
Ezzel én is hasonlóan voltam,aztsem tudtam honnan/meröl jöttem
A bordatöréses esésemre egyáltalán nem emlékszek,csak az azt követő fájdalom és a korházba eltöltött idő(megsértette a tüdőt az egyik darab borda)hagyott némi nyomot bennem!
Nekem az eset után fél évvel kérdezte 1 motoros csapat(akiket nem ismertem)milyen a plexis bukó és birja a kiképzést(mert azt használok)mondom jó és hogy birja,erre hülye haver mondja... tutti jó mert én csak élesben tesztelt cuccokat használok .
Én meg úgy megütöttem a bordáim, hogy nem kaptam levegőt...és nekem is csak a shielt tört el, na meg a kezem
és utána is csak kovályog az ember... tutti agyrázkodás
én az esésem után kb fél percig fekete-fehérben láttam mindent...
nem kisfiam, csak a félévnek van vége!
Különben is: jó pap is holtig tanul...