Amikor utoljára kintvoltam már nemistudtunk(na jó nemis nagyon akartunk)lemenni+jöttek örök és nemakartunk balhét..A yardmeg ritkán de jár ki(volt olyan hogy 1busznyi yard elözönlötte a környéket)ja és lábon jártunk ki,gondolhatod a kirándulók hogy áltak a kérdéshez Tokod/Ebszönybánya és Gántra járunk(tunk)
"bányát lezárták"-hát én már kb 2éve ott motorozom és még nem találkoztam se rendőrrel,se senkivel....... a bányában volt egyszer egy biztonsági őr,de ő is rendes volt.....-mondta,hogy munkanapokon ne menjünk be,mert azért megbüntetnek,meg h ésszel menjünk,mert működő bánya és h folyamatosan változnak a benne lévő "utak"! (de ettől függetlenül én is hallottam,hogy nem nagyon szeretik amikor ott motorozunk.....)
De te akkor merrefelé szoktál motorozni?
én rájöttem hogy szar ez az ország,főleg télen....nem tudom egyik sportot sem űzni amiket szeretek,motorozás,wakeboard..kurvatél.habár csúszni elvileg megyek,gerilla vincs:D legjobb dolog... illegál... egy kispolski motor hajt egy csörlőt:D és az húz,állat. jó időben a feneketlen tónál szoktunk hülyülni,most úgy néz ki lesz egy naaaaagynagy fedett uszoda
tudom milyen érzés....csak az a baj,hogy fogalmam nincs,mi a turot csináltam mert azóta tőbbszőr megnéztem a helyszint és semmi se utalt arra,hogy veszélyes lenne!
A bordatöréses esésemre egyáltalán nem emlékszek,csak az azt követő fájdalom és a korházba eltöltött idő(megsértette a tüdőt az egyik darab borda)hagyott némi nyomot bennem!
Nekem az eset után fél évvel kérdezte 1 motoros csapat(akiket nem ismertem)milyen a plexis bukó és birja a kiképzést(mert azt használok)mondom jó és hogy birja,erre hülye haver mondja... tutti jó mert én csak élesben tesztelt cuccokat használok .
Gántra lábon mentek ki vagy futóval?
Köszönöm!
az o ringek méretét meg megmondom reggel neked
De te akkor merrefelé szoktál motorozni?
Chevy te is sóskút környékén szoktál motorozni?
Egyébként megvan mindenki?
Különben is: jó pap is holtig tanul...