Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi
üdvözletem
Az a Dunlop...na mind1. Megköszönném, ha linkelnétek pár motorgumi boltot, köszi
ITT pl 27 csak a hátsó..
Megkérdezhetem, hogy mi a neve? Meg, hogy hol találtál?
én már megszoktam hogy néha hogyha tudják az emberek a választ akkorsem irnak vagy volt már hogy valakire irtam és még ugysem irt vissza semmit , dehát ez van így szeretjük őket
Sziasztok.DID felni van minden motoromon semmi gondom vele.(pedig nem mai darabok..)De lehet hogy a frissebbek már szarabbak
Az hogy eddig az ismerősök 90%-ának megrepedt. Az enyémen is meg van mind a kettő, de a hátsó valszeg javítható még, úgyhogy azt talán nem kell vegyek...

Shox-ban csak supermoto felniket láttam, Parilla tényleg nem rossz de annyi pénzem most nincs hogy újat vegyek...
mibajod a didvel? shoxba kb 1 hónapja volt akció,lehet még van most is..meg nézz körbe parillánál is
Nem irigyellek

Más:
ha tud valaki olcsó 1,6x21 méretű első ráfot, most szóljon! Elsősorban Excel érdekelne, de végülis majdnem mindegy milyen márka csak ne DID legyen! Fekete színű előnyben.
lábak jol van,bal kezemen két ujjam gázos.nem hajlik
Lábad?
akkor huuuurááá
szép napot!itt süt a nap....
jo napot.
süt a nap.agggggggggggggggyatok egy szupermoto lehetőleg a sajátomat,EGYBEN
slickem van...
Szia(sztok)Ha nemtalálsz slicket(amire ugye nagy az esély..)contiban van mintás utcai sm (100-130-17) 30eFt/2db(de ha keresgélsz akciósan kapsz olcsobban is..20körül )
tudom
nem bírom benkét
Re GG elt...Valaki vegye már meg a KTM-et, 2 hónapja áll...750be viheti akinek kell(2010ig műszaki)
Nem volt rossz...simán vettem volna megint '25-öst ha olyat találok mocskosul jó áron...
9:00-9:30 között csörgess meg lécci nehogy elfelejtselek......visszahívlak , hogy mi a zsír

ha nem esik megyünk....elméletileg mi tízkor rajtolunk egomból ......de holnap ill. ma elképzelhető némi késés
milyen volt a kis gép léptem is jó8