én már megszoktam hogy néha hogyha tudják az emberek a választ akkorsem irnak vagy volt már hogy valakire irtam és még ugysem irt vissza semmit , dehát ez van így szeretjük őket
Az hogy eddig az ismerősök 90%-ának megrepedt. Az enyémen is meg van mind a kettő, de a hátsó valszeg javítható még, úgyhogy azt talán nem kell vegyek...
Shox-ban csak supermoto felniket láttam, Parilla tényleg nem rossz de annyi pénzem most nincs hogy újat vegyek...
Más:
ha tud valaki olcsó 1,6x21 méretű első ráfot, most szóljon! Elsősorban Excel érdekelne, de végülis majdnem mindegy milyen márka csak ne DID legyen! Fekete színű előnyben.
Szia(sztok)Ha nemtalálsz slicket(amire ugye nagy az esély..)contiban van mintás utcai sm (100-130-17) 30eFt/2db(de ha keresgélsz akciósan kapsz olcsobban is..20körül )
Shox-ban csak supermoto felniket láttam, Parilla tényleg nem rossz de annyi pénzem most nincs hogy újat vegyek...
Más:
ha tud valaki olcsó 1,6x21 méretű első ráfot, most szóljon! Elsősorban Excel érdekelne, de végülis majdnem mindegy milyen márka csak ne DID legyen! Fekete színű előnyben.
nem bírom benkét
ha nem esik megyünk....elméletileg mi tízkor rajtolunk egomból ......de holnap ill. ma elképzelhető némi késés