beírsz egy kifejezést és bedobja az összes hozzászólást,amiben szerepel..
Kurva jó, én a multkor órákig kerestem vissza egy hozzászólást, mert kellett egy infó...
Ronis biztos beesett triállal valami gödörbe...ott tölti az ünnepeket...
Jól Zolikám, szólj hogy mikor menjek a cuccért...(holnap is el tudok menni, ha kell)
Aztán még vennem kell kis gumitömítést a hengerfejre, azt is le kéne mérned...
Aztán már ha TÉNYLEG minden megvan, felmegyek mégegyszer...
Az is lehet hogy felviszem a motort Janihoz és akkor ott dobom bele a blokkot...még nem tudom...ő se tudja..
Na majd szólj és megyek...
andris láttam kerestél este de dölöttem......aztán már késő volt mire visszahívhattalak volna
megoldódni látszik a méret.....még jó, hogy nem csinálta meg fölöslegesen a főtengelyt a karesz....
váltót is be kellett hézagolni.....
de megvan a friss méret......viszont ebből a méretből már nem alkudozhatunk /beszéltem vele és lealkudott néhány tizedet ......mert lehetetlen....
ma még beszélek vele.....szólok neked mint mond.....mikor mehetsz stb....mennyi lé....
na lépek ,oviba, karácsonyi valamit venni, fodrászhoz,............aztán kéne szögelnem is ......
a karácsonyi nagytakarítás is a nyakamba szakadt de leszarom.....azért kell valamit pakolnom ne legyen kupleráj
rendesen várom már, hogy lemenjen ez a hajsza....évége....ünnepek
anyagilag se hiányzik megmondom a frankót...bár kibírom
a lényeg a gyerekek karácsonya......őmiattuk bármit........nekik legyen jó
most telefonáltak, hogy takarodjak a fáért mert félretett nekem egyet egy karácsonyfanepper haverom
Kurva jó, én a multkor órákig kerestem vissza egy hozzászólást, mert kellett egy infó...
Jól Zolikám, szólj hogy mikor menjek a cuccért...(holnap is el tudok menni, ha kell)
Aztán még vennem kell kis gumitömítést a hengerfejre, azt is le kéne mérned...
Aztán már ha TÉNYLEG minden megvan, felmegyek mégegyszer...
Az is lehet hogy felviszem a motort Janihoz és akkor ott dobom bele a blokkot...még nem tudom...ő se tudja..
Na majd szólj és megyek...
andris láttam kerestél este de dölöttem......aztán már késő volt mire visszahívhattalak volna
megoldódni látszik a méret.....még jó, hogy nem csinálta meg fölöslegesen a főtengelyt a karesz....
váltót is be kellett hézagolni.....
de megvan a friss méret......viszont ebből a méretből már nem alkudozhatunk /beszéltem vele és lealkudott néhány tizedet ......mert lehetetlen....
ma még beszélek vele.....szólok neked mint mond.....mikor mehetsz stb....mennyi lé....
na lépek ,oviba, karácsonyi valamit venni, fodrászhoz,............aztán kéne szögelnem is ......
a karácsonyi nagytakarítás is a nyakamba szakadt de leszarom.....azért kell valamit pakolnom ne legyen kupleráj
rendesen várom már, hogy lemenjen ez a hajsza....évége....ünnepek
anyagilag se hiányzik megmondom a frankót...bár kibírom
a lényeg a gyerekek karácsonya......őmiattuk bármit........nekik legyen jó
most telefonáltak, hogy takarodjak a fáért mert félretett nekem egyet egy karácsonyfanepper haverom
mi lehet ronissal?
Párszáz négyzetméter. . .
Holnap az év utolsó iskolás napja