Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah hasznos 61000.
beírsz egy kifejezést és bedobja az összes hozzászólást,amiben szerepel..
Kurva jó, én a multkor órákig kerestem vissza egy hozzászólást, mert kellett egy infó...
szép napot!Bár itt noan takony az idő, szakad... mi ez a keresés a topikban?mióta lehet ilyet?
neked is nagykorú...
Ronis biztos beesett triállal valami gödörbe...ott tölti az ünnepeket...
Jól Zolikám, szólj hogy mikor menjek a cuccért...(holnap is el tudok menni, ha kell)
Aztán még vennem kell kis gumitömítést a hengerfejre, azt is le kéne mérned...
Aztán már ha TÉNYLEG minden megvan, felmegyek mégegyszer...
Az is lehet hogy felviszem a motort Janihoz és akkor ott dobom bele a blokkot...még nem tudom...ő se tudja..
Na majd szólj és megyek...
a csoooooo ipodrol:) boldog unnepeket:)
morgen

andris láttam kerestél este de dölöttem......aztán már késő volt mire visszahívhattalak volna

megoldódni látszik a méret.....még jó, hogy nem csinálta meg fölöslegesen a főtengelyt a karesz....
váltót is be kellett hézagolni.....
de megvan a friss méret......viszont ebből a méretből már nem alkudozhatunk /beszéltem vele és lealkudott néhány tizedet ......mert lehetetlen....
ma még beszélek vele.....szólok neked mint mond.....mikor mehetsz stb....mennyi lé....
na lépek ,oviba, karácsonyi valamit venni, fodrászhoz,............aztán kéne szögelnem is ......
a karácsonyi nagytakarítás is a nyakamba szakadt de leszarom.....azért kell valamit pakolnom ne legyen kupleráj

rendesen várom már, hogy lemenjen ez a hajsza....évége....ünnepek
anyagilag se hiányzik megmondom a frankót...bár kibírom

a lényeg a gyerekek karácsonya......őmiattuk bármit........nekik legyen jó

most telefonáltak, hogy takarodjak a fáért mert félretett nekem egyet egy karácsonyfanepper haverom

mi lehet ronissal?
Jó reggelit!
Keresés ebben a topicban fícsör..
morGGen
jó8 every hulla vok
ennyire unatkozol? itt vok olvaslak én minden percben.....külön lap a sportmotoré
Senki. . .
Valaki?
Persze, ha erre is nézel néha. . .
Szia Elissa!
Fizetés nincs!
Nálam lehet jelentkezni!
Hétvégén valaki jön festeni?
Párszáz négyzetméter. . .
Örülsz, mi?
nah menntem hellotok
Holnap az év utolsó iskolás napja
mi is ott voltunk......nagy része magyar volt....