Én 1x akkorát estem hogy nememléxem az esés elötti 5percre.. +a csipöm bedagadt és szivárvány összes szinében pompázott.... kb 4hónap alatt tüntek el a nyomok....De semmim nem tört
Tudom milyen,én is sisakra estem+jobb váll(ami eltőrt)az EC 200-al ugy 6 FÉLGÁZZAL de csak a siltem tőrt el, egy másik alkalommal a sisak meguszta de 3 bordám bánta az esést!
...tovább fűzöm. úgy esel 150-él hogy az első becsapódáskor továbbtörik a sisak (vagy tényleg ketté), vagy "csak" mondjuk az állvédő szakad le róla...mindazért mert javított volt...aztán mikor tovább repülsz/csúszol, már nem véd semmi...pl 40 métert csúszol az arcodon,bukó nélül...na, hogy hangzik?
Mellesleg én is csúsztam a fejcsúcsomon+ bal vállamon kb 25 métert...
hát pedig szegény tesztbábú kurvára pont ugyanott verte be a fejét...
Az esés pedig nem (csak) terepen 60 km/h-ra vonatkozik..
Gondold el, ha olyat veszel,amiben 140-él zakóztak..egy kis festék, és nem látszik semmi..csak mondjuk te is zakózol 150-el és kettényílik a sapka a fejeden...
Szia(sztok)Te nehigyel mindent amit a tv-BEN látsz.. Én párszor már teszteltem a bukómat(nem direkt és nem leejtettem) és a külsérelmi nyom ellenére sem történt semmi a következő zakónál sem...Megjegyzem qrvára függhet hogy hova/hogy/mennyivel...stb érkezel
Szewasztok!
Én se ajánlom senkinek a használt sisakot,főleg idegentől!Az enyémet meg lehet venni mert 60 km/óra alatt sose vertem földhőz a felyem! ...tehát a sisakom tőkéletes!
Láttam egy tesztet a TV-ben...nem hittem volna: az esetek többségében PONT ugyanott vered be a fejed eséskor, mint előtte!
Tehát lehet h vki esett vel, de nincs rajta külsérelmi nyom...viszont belül már annyi...erre te megveszed tőle, esel és pont ott vered be a búrádat, ráadásul a sityak nem véd semmit már...
Ráadásul a belső szivacs már ráidomult az arcára + nem túl higénikus a dolog...
Ennek ellenére én már eladtam 3 sisakomat használtan...
Sulinkba van egy buzi kifúrta az angol wc falát és ott akart nézelődni nemiszerv nagyságba
osztálytársammal bemegyünk utánnunk jön. Akkor már érezte hogy ez nem jött össze neki, kérdezem hogy ő tégyleg meleg e meghogy tényleg a f*szt szereti? de nem válaszolt
osztálytársam szólt igazgatónak. Igabá megnézte
Bemondóba: Kérjük a 11.K osztálytitkárát jöjjön az igazgatói irodába
ennyit ér a kis búza!
(nemrég vettem egy Alpinestars csizmát használtan... )
Mellesleg én is csúsztam a fejcsúcsomon+ bal vállamon kb 25 métert...
Az esés pedig nem (csak) terepen 60 km/h-ra vonatkozik..
Gondold el, ha olyat veszel,amiben 140-él zakóztak..egy kis festék, és nem látszik semmi..csak mondjuk te is zakózol 150-el és kettényílik a sapka a fejeden...
Én se ajánlom senkinek a használt sisakot,főleg idegentől!Az enyémet meg lehet venni mert 60 km/óra alatt sose vertem földhőz a felyem! ...tehát a sisakom tőkéletes!
Tehát lehet h vki esett vel, de nincs rajta külsérelmi nyom...viszont belül már annyi...erre te megveszed tőle, esel és pont ott vered be a búrádat, ráadásul a sityak nem véd semmit már...
Ráadásul a belső szivacs már ráidomult az arcára + nem túl higénikus a dolog...
Ennek ellenére én már eladtam 3 sisakomat használtan...
NE vegyetek sisakot használtan!
osztálytársammal bemegyünk utánnunk jön. Akkor már érezte hogy ez nem jött össze neki, kérdezem hogy ő tégyleg meleg e meghogy tényleg a f*szt szereti? de nem válaszolt
osztálytársam szólt igazgatónak. Igabá megnézte
Bemondóba: Kérjük a 11.K osztálytitkárát jöjjön az igazgatói irodába
ennyit ér a kis búza!