Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi ez a CR500-as láz?Nem nyugszotok ?Elég egy 250-es 2T bármilyen célra!CR500 ááá lófütyilyét!
És szted melyikből találsz itthon nagyobb eséllyel használtat: egy újonnan nálunk is sok éven keresztül forgalmazott, nagy számban készült modellből vagy egy nálunk sosem árult, a tengerentúlon néhány példányban gyártott gépből
Ezt én nem tudhatom de tökmind1mert van alu...ha nemis gyári amugysem kapsz mert tudtommal(ami nemjelent semmit )2005töl nemgyártják hondáék..
A CR500AF (AluFrame)-t az USA-ban építi valami tuningműhely (de lehet hogy nem csak egy), tehát azt Honda szalonban nem nagyon lehet megkapni...de 2001-ben még gyártotta a Honda is az 500-ast - vasvázzal.
a párévesek(pontosan mikortól majd valami fan mondja)aluvázasak lettek..
fatökű jól megy a falábhoz...
Mindig ezzel a falábaddal jössz, ez valami perverziód vagy mi?
jajjj Danika de okos vagy...bazd ki a falábam.....
Az 500-as mindig is vasvázas volt.
Deltabox-nak meg az utcai Yamahák (FZR, YZF) aluvázát hívják...
szerintem ez nem 2001es!
akkor már deltaboxos lenne!
Én rendszerint akkor szoktam lemosni ha valami nagyobbat kell szerelni rajta - az SC ilyen szempontból szopás volt mert olajcserénél ugye ki kell bontani a blokk oldalán is az olajszűrő fedelét, úgyhogy azt kénytelen voltam olyankor lepuceválni...szal 2T ismétcsak rulezik!
lánc
én minden motorozás után mosom....
Én kéthavonta le szoktam pucolni a motort
Mosni? Én? Noooooooormális?!?
mikor mosod majd vigyázol rá!én az idomot mindig szivaccsal mosom,le ne jöjjön a gyári matrica!
Remélem, rajta fog maradni...van ugyan a PowerParts katalógusban fekete tank EXC-re (csekélyke 60e-ért), de az pont az enyémre meg a 300-asra nem jó
Akkor ha lesz egy kis időm nekiállok tankot fóliázni...
tudtommal nem!
Szép állat
A tankról nem jön le neki a matrica? Mert akkor nem szaraxok tovább a feketetank-projekttel...
nah vok........
piák behűtve.többiekkel tali 7kor batyin. utána omlááááááááááás majd parti. húzós este lesz
viszont!