Igazából avval, hogy felvettek még nem sokkal vagy előrébb...nagyon hamar ki tudják szórni az embert, egyik ismerős 2-es érettségivel jogra ment, szerinted, hogy megy neki?
Az a baj, hogy én bioszt meg kémiát csak két évig tanultam...informatika tagozatra járok(mellesleg rühellem a programozást) és nekem fizika/matek/info van nagyon nagy óraszámban
Köszi, és még amit nem értek, hogy miért ilyen kibaszottul alacsonyak a pontok...BMF-re 188 a támogatott rejtős részre meg 163...Pécsre meg 164, ez egy kettes érettségi, ennél azért több pontra számítottam...
mérnöki pálya nem lesz séta....matek,biosz,kémia,fizika,,,,,ennyit tok hozzáfűzni!Közlekedésmérnöknek tanulok,és tele van szopatós tárgyakkal!Mecha,hő és áramlástan,jog,közgazdaságtan!Mindegy hova mész lesznek olyan tárgyak amik csak arról szórnak,h megszórják a társaságot,észnél kell lenni,meg kibaszott sok szerencse kell...!
Szevasztok...nem tudok dönteni továbbtanulás téren, kinéztem pár sulit.
BMF Had-és biztonságtechnikai mérnöki(ő az egyik favorit)
BMF Könnyűipari mérnöki(itt több lehetőség is van(csomagoló és papírgyártó, divattermék technológia, ipari rendszerfejlesztő, nyomda és média, termékkonstrukció)) az utolsó 3 az, ami érdekel
Pécsi egyetem Környezetmérnöki(itt két lehetőség van(ipari és kommunális, környezettechnológia))
Esetleg, ha van valaki, aki ezekhez az iskolákhoz/szakokhoz hozzá tud fűzni valamit az ne tartsa magában. Köszi szépen.
BMF Had-és biztonságtechnikai mérnöki(ő az egyik favorit)
BMF Könnyűipari mérnöki(itt több lehetőség is van(csomagoló és papírgyártó, divattermék technológia, ipari rendszerfejlesztő, nyomda és média, termékkonstrukció)) az utolsó 3 az, ami érdekel
Pécsi egyetem Környezetmérnöki(itt két lehetőség van(ipari és kommunális, környezettechnológia))
Esetleg, ha van valaki, aki ezekhez az iskolákhoz/szakokhoz hozzá tud fűzni valamit az ne tartsa magában. Köszi szépen.