Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

.....úgy.....ha megy még
Igazából avval, hogy felvettek még nem sokkal vagy előrébb...nagyon hamar ki tudják szórni az embert, egyik ismerős 2-es érettségivel jogra ment, szerinted, hogy megy neki?
elmúlt 10évben most vették fel a legtöbb embert...szted miért?
sZtem fentebb mennek a ponthatárok!ez volt az első év a 400vhanyas számításban,még csak tapogatózás volt!Megy fentebb majd....
Az a baj, hogy én bioszt meg kémiát csak két évig tanultam...informatika tagozatra járok(mellesleg rühellem a programozást) és nekem fizika/matek/info van nagyon nagy óraszámban
Az a motorszerelősuli, nem?
Köszi, és még amit nem értek, hogy miért ilyen kibaszottul alacsonyak a pontok...BMF-re 188 a támogatott rejtős részre meg 163...Pécsre meg 164, ez egy kettes érettségi, ennél azért több pontra számítottam...
én MAMI ba megyek majd (az egy sulinaka a neve mielőtt bárki rosszra gondolna)
mérnöki pálya nem lesz séta....matek,biosz,kémia,fizika,,,,,ennyit tok hozzáfűzni!Közlekedésmérnöknek tanulok,és tele van szopatós tárgyakkal!Mecha,hő és áramlástan,jog,közgazdaságtan!Mindegy hova mész lesznek olyan tárgyak amik csak arról szórnak,h megszórják a társaságot,észnél kell lenni,meg kibaszott sok szerencse kell...!
az o ringes 13.000-21.000 forint között van erősségtől függően
Szevasztok...nem tudok dönteni továbbtanulás téren, kinéztem pár sulit.
BMF Had-és biztonságtechnikai mérnöki(ő az egyik favorit)
BMF Könnyűipari mérnöki(itt több lehetőség is van(csomagoló és papírgyártó, divattermék technológia, ipari rendszerfejlesztő, nyomda és média, termékkonstrukció)) az utolsó 3 az, ami érdekel
Pécsi egyetem Környezetmérnöki(itt két lehetőség van(ipari és kommunális, környezettechnológia))

Esetleg, ha van valaki, aki ezekhez az iskolákhoz/szakokhoz hozzá tud fűzni valamit az ne tartsa magában. Köszi szépen.
szlovákokra gondoltam,zoozee mennyi odoát az o gyürüs lánc?
nem ismerem!
totyáéknál mennyi?
zoli nemtudom abbahagyni a röhögést marha
meglepődnének!
miez?teniszlabda adogato gép
nah megrendletem a láncomat!did 520 o gyűrű 116 szemes(majd ha nagy szedek ki belőle)17800!
az még volna vmi.kereshetném a fülkébe meg ha kontrol van nemtudom mit szolnának
geciiii
szia
mennek veled melóba is?
sajna nem.de nagyon fainok,csak ellopnak mindent,navigáciomat másfél napig kerestem,még jo hogy tokba volt
szegény kis állatok,milyen próbákat kell kiállniuk!motorozni tudnak?