hát már mondhatni elvagyok.....most anyagilag kell feltöltődnöm....kidobálom a garázsból a lemaradásokat....meg újra előtérbekerült a házprojektem...olyan szinten hogy nem is tudom mit csináljak...vegyek...építsek...hol....stb...
hát a motorozásról meg annyit hogy heti egyre szűkült ....az is néha elmaradt mostanság....akkor is olyasmi , hogy kiszaladunk offroadra(tokod környéke) vagy bágerbe és ott felmenőket találunk ki feladatként bár a videó semmit nem ad vissza.......szóval mostanában messzire nem mentünk....
egy biztos és hálás pont van az életemben a ktm.....pedig elég hálátlanul bánok vele
mivan kiskorú, nem tudsz aludni?
Egyébként miért?Ha véreset szarok,az azt jelenti hogy aranyerem van?
Még egy kérdés: ki fog hamarabb motorozni kettőnk közül?Te vagy én?
max futok mellettetek...
Elvileg szombaton pakoljuk össze,délután...
Nekem így is csak a jövő hét a jó, viszont akkor akár hétközben is...
De zoozee nagyúr a döntőember, ha összedobja a blokkot szombaton,akkor OK...
mail-t visszaküldtem,a gigatorrentről majd küldök 1 meghívót,csak azt írja,h dec 24ig nem lehet küldeni mert megtelt a max felhasználói létszám!mihelyst lesz szólok!
hát a motorozásról meg annyit hogy heti egyre szűkült ....az is néha elmaradt mostanság....akkor is olyasmi , hogy kiszaladunk offroadra(tokod környéke) vagy bágerbe és ott felmenőket találunk ki feladatként bár a videó semmit nem ad vissza.......szóval mostanában messzire nem mentünk....
egy biztos és hálás pont van az életemben a ktm.....pedig elég hálátlanul bánok vele