Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

He, ez miezazez fug?
Zsu-23 az smafu? Vagy tunguska M1?
Meleg kütyük a repcsiknek...
nem hát,ha van zsé sose baj....
Hát Május az necces Bátyónak most nagy tervei vannak azt kicsit elfordult a motorozástól Na mindegy gyűjtsé lelkesen azt úgyse árt néha
Képzeld el csak belpiacosaim vannak(+még pár havernak is és ritkább is) és bármit megrendelhetsz hozzá ha nincs utángyártottban...A lényeg minden van,ez a nemlehet szerezni hozzá csak szájhagyomány utján terjed
Jó estét, erős nyakat!

Köszi mindenkinek a köszöntést
SZia!Géped után érdeklődnek?
beleestem a gondlkodásba....1miska össze is jönne februárra...majd május környékén visszatérünk rá megvan-e még
Akkor húzzá bele Kirabolsz egy lepukkant benzinkutat azt már meg is van rá a kredit
haverom is amcsiból rendelt dugót,úgy tom...
De nem ám! Gondold el, ha ehhez kellene valami alkatrész, mindent áthajókáztatnál a nagy vizen? Jó olcsó lenne fenntartani...
gépem ér úgy kb 800-at!akko már "csak " 300at kell pótolni...
Egyébként a mocid árából meg egy kicsi pézecske, simán meg vehetnéd!Olyan1milla meg 100ezerért oda is adná a bátyó és persze rendszámos a szöcske!
mennyibe adja a 300-at?láttam régebben a hirdetést,de most sehol sem találom
ott a javitásom utána ...de most nemtökmind1 hogy épitett vagy honda .
szerencsés helyzetben érezhetem magam cr500,exc 300 is van a baráti körömben,majd tavasszal kipróbálom mind2-t!
már nem csak az egyetlen,mert megcsták a kx 500-at..link
Az én "tudásomhoz" bőven sok még egy 125 is....de azért piszkosul kíváncsi volnék rá hogy milyen egy ilyen szörnyeteggel menni...
Aki ment mindkettővel igazán az tudja eldönteni melyik kell neki igazán!Az 525-ös az enyém!A 300-as pedig a bátyámé!Van neki mellette még egy 400 EXC-is és valamelyiktől meg akar válni mert alig motorozik!A 400-ast azért nem adja el mert neki nagyon sok pénzbe van az a motor(szinte zsír új a blokkja és 2001-es évj)!A 300-as EXC-t én csak dicsérni tudom!Lehet akármennyi ló az a CR500-as de szerintem sehol nincs a 300EXC-hez képest kezelhetőségben!És ez a legfontosabb!
Ha gyári lenne akkor Honda CR500AF-nek hívnák, nem Service 500AF-nek...nomeg nem ártana elolvasni a kisbetűs részt se...
"The 500AF, _built_and_sold_exclusively_by_Service_Honda_, is the only modern 500cc 2-stroke you can buy."
azért ennyire nem vok a toppon anyagilag!Ha lenne ennyi zsém akkor már jelentkeztem volna!Miért adjátok el?525 sokkal jobb,vagy mind2nek megvan az előnye terepen,és a hátránya?!
"Amugy ez itt gyári nem"= vagyis erre gondoltál?
No akkor szedelődzködj azt gyere már ide fel hozzánk azt vigyed jóáron elfele Sokáig nekem is fájt ilyenre a fogam csak megkötötte a kezem a konkurencia(525EXC)!Így utólag már jójez nekem mert jaóóóóó kis gép!No persze a 300EXC-is odabasz minden szempontból
Sok ritka jönám át(+tudsz bármit rendelni márkakereskedésböl ami itthon nincs is)amcsibol,japánból...Amugy ez itt gyári nem? http://www.servicehonda.com/
pedig nekem 1 olyan 2t-re fáj a fogam ami Tesódnak van