Képzeld el csak belpiacosaim vannak(+még pár havernak is és ritkább is) és bármit megrendelhetsz hozzá ha nincs utángyártottban...A lényeg minden van,ez a nemlehet szerezni hozzá csak szájhagyomány utján terjed
Aki ment mindkettővel igazán az tudja eldönteni melyik kell neki igazán!Az 525-ös az enyém!A 300-as pedig a bátyámé!Van neki mellette még egy 400 EXC-is és valamelyiktől meg akar válni mert alig motorozik!A 400-ast azért nem adja el mert neki nagyon sok pénzbe van az a motor(szinte zsír új a blokkja és 2001-es évj)!A 300-as EXC-t én csak dicsérni tudom!Lehet akármennyi ló az a CR500-as de szerintem sehol nincs a 300EXC-hez képest kezelhetőségben!És ez a legfontosabb!
Ha gyári lenne akkor Honda CR500AF-nek hívnák, nem Service 500AF-nek...nomeg nem ártana elolvasni a kisbetűs részt se...
"The 500AF, _built_and_sold_exclusively_by_Service_Honda_, is the only modern 500cc 2-stroke you can buy."
azért ennyire nem vok a toppon anyagilag!Ha lenne ennyi zsém akkor már jelentkeztem volna!Miért adjátok el?525 sokkal jobb,vagy mind2nek megvan az előnye terepen,és a hátránya?!
No akkor szedelődzködj azt gyere már ide fel hozzánk azt vigyed jóáron elfele Sokáig nekem is fájt ilyenre a fogam csak megkötötte a kezem a konkurencia(525EXC)!Így utólag már jójez nekem mert jaóóóóó kis gép!No persze a 300EXC-is odabasz minden szempontból
Sok ritka jönám át(+tudsz bármit rendelni márkakereskedésböl ami itthon nincs is)amcsibol,japánból...Amugy ez itt gyári nem? http://www.servicehonda.com/
Zsu-23 az smafu? Vagy tunguska M1?
Meleg kütyük a repcsiknek...