Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oké köszi szépen akkor mégis csak marad a pazzaz, olcsóbb is meg akkor ezek szerint jobb is
megyek segiteni én is
am értem köszi skacok... csak minden nap minden cross/sm/enduro fórumot olvasom és nekem a pazzazról nem mondtak sosem jókat főleg nem az occsókról igaz nem mindig a drága a jó....
szóval akkor nem éri meg a pénzét...
akkor mégis csak a 6500 ft-os pazzaz jobban megéri?
Zolikám, akkor mit gondolsz?Szombat délután legózzunk?
Vagy majd lebeszéljük pénteken?
ha bent jársz,kérdezd meg hogy mi van a garanciámmal...
én asszem 8000-ért vettem szivaccsal együtt...
Nekem nagyon nem jött be...minden hétvégén hajlítgattam vissza....de komolyan...minden esés után hajlott mint a gumicukor..
Viszont nekem meg Pazzaz bírta 1 évig...csak akkor hajlott el,mikor 15 métert csúsztam a fejcsúcsomon,meg a bal vállamon...Fürjes Attis látta...
ma egésznap pest ...agyvírzís
ide már nem is volt lelkierőm bemenni
lesz...már van fent róla trailer is...
nincs róla fotó mikor elgörbült.....de a csigolyádról van
hát ja a renthal twin váll is el tud görbülni 120-nát egy hátraszaltónál kormányra esve!
hát én pazazbol már vagy ötöt elgörbítettem olyan puha mint az állat.bármelyik jobb nála
a régi 50-60 körül...új 90 környéke. vagy tfosnál előfizuval új számmal jóval olcsobban...amúgy szerintem nem éri meg.szóval közel nem tud annyit.persze azért van nekem is
ilyen ár körül lehet hozzájutni kb.....mondjuk nagy kocka szivaccsal...
nem a világvége kormány ...nekem is rákerült a ktm-re egy éve és most sikerült csak elhajlítanom....azthittem nem bírja idáig...de működött....pedig ütköztem is vele meg volt egy két perec...de bírta....lehet véletlen..de tényleg átvészelt egy évet...pedig amiket mi esünk...jóhogy ritkán de annál nagyobb zakók szoktak lenni.......van hogy a renthal twin wall is szétekeredett negyven-ötvenezerért....igaz lenes?
Fókuszban mondtak vmi ilyet...lesz.
lesz terminátor 4?
Az én 6500ft-os Pazzaz kormányomnak semmi baja nem volt...az Aprilia MX-en volt olyan, egyszer Kakucson feküdtem is vele egy nagyot, de nem görbült el, szerintem ne vedd meg, Pazzaz is fasza
gyurika az ályfon nepper
i
gyurika mennyiért tudnék venn ájfont?
Szerintetek ez a kormány 7e Ft-t megér?(accel)
Mert nézegettem pazzaz-t de sokan mondták amit 6500 ft-értárulnak azok hamar hajlanak de sztem ez vmivel jobb márka...
mennyiért vannak ezek az accel kormányok?
Ilyet én is veszek!
Nem kicsit hanem nagyon csak gyorsan belevágtam a fejembe a fénykép kedvéért
Nem áll kicsit csálén rajtad ez a sisak? Boldogot Theo
Boldog Születésnapot

Gondltam vmivel feldobom a sisakom
és mindössze 400Ft ból