Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm hogy aggódsz értem, de megteszem, meglásd...
Akkor is ott leszek!Hiszen őrült vagyok!
http://www.aljaskuszobab. hu/videoclip_player.php?file=aljas_k
uszobab_itt_az_en_idom.wmv&title=Itt+az+én+idom

Itt a muzsikánk is....
Köszi Bandee
Igyekszem... :) Azért azt az erzberget gondold át. Én is szeretném, sőt majd talán, de nem biztos hogy te láttad minden részét... Ott aztán le lehet csontozni a gépeket....
Én asszem el kell hogy gyere ide egy kis igazi falmászásra, de ami kutyán igazán mega brutáll azok a lefelék bemotorozása.....
Szóval várlaK KUTYAAAAA!
ittvan pár kép az új csodavasról......
Sok sikert kis tűzoltó barátom!
Remélem jó helyen végzel majd...
Ha lesz kedved, gyere velem Erzbergben csapatni egyet!
Hello kedves GasGas-os barátaim! Ujra itt vagyok ebben a jó kis társulatban. Először is gratulálok mindenkinek aki teljesítette az erdélyi túrát, kiri lehetett! Mostanság elég langyos volt a fórum én is nagyon sokat dolgoztam, szinte semmire nem volt időm. Biztos vagyok benne hogy amint elmegy a nyár sokkal több hozzászólás lesz. most is éppen egy kis motor mentes pihenésen vagyok sajna, mert brutál módon elvágtam az egyik ujjam. Sajnálatos dolog ez mert belevetettem magam egy felkészülésbe, mégpedig a következő évi enduro, ill endurokrossz szezonra. Igen, eldöntööttem hogy indulok II.-osztályban, oszt majd meglátjuk. Az ec300 teljes mértékben megfelelő erre a célra... Sőt istenkirály!
Ősszel indulok egy kis továbbképző kurzuson amit Mayer Laci (1.oszt versenyző, oktató) tart. Sokat kell fejlődni. A "szar-nehéz-szopós" helyek viszonylag jól mennek, de a krossz etapokon szeretnék sokat javítani! Az első próbamegmérettetést idén kezdem egy endurokrossz derbin, ami valszeg vértesszőlősőn lesz.
Ha jó lenne a kezem, most sem itt pötyögnék hanem vakarnám a hegy hátát, ez van most készülök mentálisan... :)
Mindenkinek minden jót!
Majdan jelentkezem!
Ezidáig még nem, de nem is tudok felőlle semmit!
Jani, Döme bevitte már a cd-ket?
ott a háttérben azokban a markolókban
Oké, de hol vannak a motorok?
na látom ébredeztek.
akkor holnap délután bemegyek a cd-kért!
Mijjez a csoffadt szar esőgumi a gépeden, ember?
Látom nem maradt már miről írni gyorsan ellőttétek a beszámolót és kész. Hagyni kellett volna minden napra egy kicsit.
Mi lesz itt KTM topic?
csak hogy MOTORokat is lássatok
Királyság!
Holnap délutánra megyek, ha tudom, kiírom cdre!
3-ra fér rá!
Döme, Jani bácsi gépén fent vannaka képeim.
Ha tudsz, ugorj be hozzá, de hozd le a többi képet légyszi!
(én meg majd átírom magamnak)
Jót írtál Döme pádre csak NGK-a legeccerűbb beszerezni és az NGK könyv szerint az kell amit leírtam volt!
Menni akarok Erdélyországba
Viszont lehet, hogy az!
Mindenesetre nem biztos!
Vagy mégis!
De lehet, hogy nem!
Az összes 2 ütemnek az a gyári gyertyája, amit írtam!
Tévedsz Amigo!
Csak tomitól kaptam kavicsot!
Meg egy 2 kilós földlabdát, amitől majdnem hanyattestem!