Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nesze!
VÉLEMÉNYT kérek bár nem akarok gas gast-csak nem ismerem abszolút
Janikám, a TE széjjelaludt, reggeli képedet miért nem láthatjuk?
Tán csak nem szégyelled ezt a képet?
Látjátok, az ucsó képen még Clint Eastwood is megjelent...
Igen, bevallom, így volt....
...csak eredendő szerénységem tiltotta hogy megosszam veletek a teljes igazságot...de ha már kiderült..
GasGas Enduro Expedition 2007 Budapest-Gyergyószentmiklós
Pillanatképek!
Pontosítok!
András barátom nem akart nekimenni a bükkfának! A történet úgy kezdődött, hogy elindult az endúrós társaság a szép napsütötte erdőben egy meredek hegyoldalnak! Az avaros és enyhén nedves talajviszonyok között igen érdekesen alakult a meredély meghódítása! Az enyhe szellő hatására és a motorok által kiadott hangrezonancia miatt az erdő egyik öregedő bükkfája már nem birta tovább viselni lombkorona terhét és lassan de biztosan átadta magát az enyészetnek és a halál hívó szavának engedelmeskedve átadta magát a gravitáció olykor szeleburdi erejének!
És itt jött meg a mi hős megmentőnk!
Andrásunk látván, hogy az öreg bükkfa elkezdett dőlni (és épp a motoros társaság felé) szóval mivel látta, hogy közeleg a vég a boldog motorosok számára, ezért egy gyors reflexdöntéssel nekirontott az öregedő éd dőlőfélben lévő bükkfának, hogy az ütközés erejével eltérítse irányunkból a természet eme gigászi méretű teremtményét!
Andris, köszönjük néked!
Így járt a vasam...nekimentem egy fának.....
Szasztok puncik!
Vártam hogy Jani írja le, de látom elfoglalt....
Szóval a túra történetében először két farok megcsinálta, amit más azelőtt nem: oda-vissza lenyomták Erdélyt!
Odafelé kb. 1000 kilcsi terepen, néha 100 körüli átlagtempóval...visszafelé 680 kilométer aszfalton, bütykös gumival...mindjárt az első órában 2x eláztunk és a hegytetőn 12 fokos volt a hőmérséklet.....
Aznap két szerelésen és 6 (!) megázáson voltunk túl...ja, én rövidgatyában voltam végig...
EC 200-ba ugyan ilyen gyertya kell?
Ha minden igaz,akkor hnap v hnap után vinnnk a motort a csiki-begébe....!
EC300 gyertya: Denso W24ESR-U
Ez a gyári, ez kell bele!
szeva
Na tipli mert holnap meló.Csá.
Hát sm kerékel nem jutottam volna messze. A TT-R-t meg rám erőszakolták.
Sajátodat belevitted?
A másét jobb...
Hát ja igaz péntek este nem aludtam ugy hogy szombat kicsit nehéz nap volt ráadásul akó mentűnk bele a dagonyába is.
Színjózanul mi..
Hát jó koncertek lesznek Túrkevén igaz már felére se emlékszem mert szombat este néztem a szórólapot.
Hát Csongrádon se voltak túl sokan meg eset is az eső.
ígyis zsbbe nyúlunk hogy legyen vmi progi....tavaji elég komoly szervezés volt csak bukás deficit....
nekünk ez lessz a 4.ik be nincs elég ember kevés a bevétel...tudod egyre kisebbet tudunk csinálni csak
de az azért lehet szervezettebb...
Hát Túrkeve van tervben.
Ez beszarás erdélyben nem sterimót használnak?
Nem nem? Rétság....Váctól északra 20 km