csöcs... na úgy néz ki 640 lesz, prestige 2004 es van alatta egy akra rendszer (hozzálőve a karbihoz) xenon 16000 km és egy karcolás nincs rajta. és elég egyedi a színe a felniknek
amugy szerintem ezek a nyakvédő marhaságok enduroban használhatatlanok, sokat kell, fel -le nézni , és ebben erősen korlátozza a mozgást,,,
viszont krosszpályán ahol nagy tempo van és csőlátás , ott királyul használhatók,,
Srácok,csak annyit mondanék hogy ezeket ők is Ebay-ről rendelik az USA-ból...szarért-húgyért...kb félárban veszik..
Nekem egy kiscsávó 25-ért akart adni egy hidraulikus kuplungot...11-ből meg lett volna Ebay-ről...
Csak mondjuk ott meg köcsög volt az amerikai gyerek, így nem jött össze (visszajött a lóvé)
De sokkal jobban megéri regelni az Ebay-re...
nem, am meg akármi para van gariba javítják minnya tolok egy linket.. de ide nem megy fel a kép
képet csináltál róla esetleg?
Részvétem Zoozze...
viszont krosszpályán ahol nagy tempo van és csőlátás , ott királyul használhatók,,
Nekem egy kiscsávó 25-ért akart adni egy hidraulikus kuplungot...11-ből meg lett volna Ebay-ről...
Csak mondjuk ott meg köcsög volt az amerikai gyerek, így nem jött össze (visszajött a lóvé)
De sokkal jobban megéri regelni az Ebay-re...
mennyire megbízható, szervízigény stb.
előre is köszönöm
Amúgy jó reGGelt!
...egyébként , jó reGGelt...
$356