Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és miért kékek azok a felnik? tuti nem gyári...vagy festették v vmi galiba volt. Amúgy mit kóstál?
az túl drága, de legalább szar
az mit keresne ócsán?

nem, am meg akármi para van gariba javítják minnya tolok egy linket.. de ide nem megy fel a kép
asszem nekem is kell akkor igényelnem cc cardot
Devilé? amit összecsukott Börni
Nahiszen
képet csináltál róla esetleg?
csöcs... na úgy néz ki 640 lesz, prestige 2004 es van alatta egy akra rendszer (hozzálőve a karbihoz) xenon 16000 km és egy karcolás nincs rajta. és elég egyedi a színe a felniknek
Szép napot mindenkinek
Részvétem Zoozze...
amugy szerintem ezek a nyakvédő marhaságok enduroban használhatatlanok, sokat kell, fel -le nézni , és ebben erősen korlátozza a mozgást,,,
viszont krosszpályán ahol nagy tempo van és csőlátás , ott királyul használhatók,,
Helló ombre!
Srácok,csak annyit mondanék hogy ezeket ők is Ebay-ről rendelik az USA-ból...szarért-húgyért...kb félárban veszik..
Nekem egy kiscsávó 25-ért akart adni egy hidraulikus kuplungot...11-ből meg lett volna Ebay-ről...
Csak mondjuk ott meg köcsög volt az amerikai gyerek, így nem jött össze (visszajött a lóvé)
De sokkal jobban megéri regelni az Ebay-re...
yo reggelt
jó reggelt!
tud valaki gasgas mc 250 ről vmi infót
mennyire megbízható, szervízigény stb.
előre is köszönöm
Okés!
döme,tegnap itt nagy ünnep volt és nem tudtam még intézni semmit,de ma este vagy holnap remélem tudok valamit mondani.
PÁNIKOLJ! ! ! !
Amúgy jó reGGelt!
Re GG elt emberek! Péntek szalagavató...remélem sikerül úgy berúgni, hogy elteleportáljunk az Androméda galaxisba
Zoozee,őszinte részvétünk!
...egyébként , jó reGGelt...
arany.reggelit
Ez meg olyan KTM-es
$356
$680