Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát nem egy Harold féle vidi az biztos,,
Szia(sztok)most tényleg miért ne használhatná ha tetszik neki hát had irja/használja
pedofil..
mindjárt jövök megyek oviba
hol látsz te ilyet Andris,?
ki nevet a mászokán,,?
akarom mondani: "fostosok"...
ráadásul olyan gagyi szar mellé tették fel hogy...na mindegy..
videóknál lopkodják a "mászóka" nevet...kis fodtosok, és még nekik áll feljebb...
igy igaz!nekem is hasonló gondolataim vannak apámmal kapcsolatban!Sajnos a sok stressz,munka és idő hiány miatt én is azt érzem,hogy kicsit elhanyagoltam és már sose potolhatom!
köszi elvagyok...és köszi mindenkinek az együttérzést....mondjuk már számítottunk rá hiszen96 éves volt így valamivel egyszerűbb de azért sokat jár az agyam .....de hát ilyen az ember ilyen az agya is....míg élt sajnos nem járt ennyit rajta...fater is meghalt 10 éve és azóta bánt pár dolog vele kapcsolatban....mit is kellett volna másképp......de nagy baj nem volt csak ilyenek jutottak eszembe például, hogy keveset beszélgettünk, jótanácsait nem nagyon fogadtam.....idő beigazolta, hogy voltak jó gondolatai......és csak azért mert fiatalok türelmetlenek, makacsok, voltunk.....úgyhogy ne sajnáljátok az időt az öregebbek felé mert lehet bánni fogjátok idővel......amúgy is megérdemlik mert évekig rakták a szánkba a kaját utána meg kiszedték alólunk a szart és felneveltek sokesetben vállalva azt , hogy ezmiatt az ő életük szarabb....szóval sokat köszönhetünk nekik és amikor velük foglakozol nem csak egyedül nekik jó hanem te is profitálhatsz belőle és később se fog bántani ,hogy pl. keveset beszélgettél apáddal,anyáddal........mert rohantál valami gecire nem fontos faszság miatt tizenévesen....
bocs, hogy mondom persze inkább tizenéves kollégáimnak de fontosnak tartottam átadni, hogy okuljanak öreg motorostársuktól......mert nem leszünk kevesebbek se ettől, hogy mondom se attól hogy törődünk picit öreg halakkal mielőtt túl késő lesz.....ámen
háj evri bodri,
Hogy vagy Zoozee?
morGGen!
MorGGen emberek
nem kap.
Ha nincs elem,nincs power...
Mondjuk ez elég balfasz megoldás...
Sziasztok
szép napot mindenkinek!
kell elem is !
Nekem az SC-n járó motornál elem nélkül is működött az óra...mondjuk nemtom a GG-n kap-e delejt a vekker a mociról...
Nem, szimplán balfasz
Akkor remélem ez a baja, köszönöm a gyors segítséget
De, ha már megyek vele, akkor elem nélkül is mutatnia kéne valamit nem?
nem lehet h lemerült az elem ?