Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már megjelenet?
az az igazság h kurva sokat kéne tanulnom...1 hét amíg kijátszom aztán nyugi:) csak hát..Minimum gépigény:

* Operációs rendszer: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
* Processzor: Intel Core 2 Duo 1,8 GHz, AMD Athlon X2 64 2,4 GHz
* Memória: 1,5 GB
* 16 GB szabad hely
* Videókártya: 256 MB NVIDIA 7900 / 256 MB ATI X1900

Ajánlott gépigény:

* Operációs rendszer: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
* Processzor: Intel Core 2 Quad 2,4 GHz, AMD Phenom X3 2,1 GHz
* Memória: 2 GB (Windows XP) / 2.5 GB (Windows Vista)
* 18 GB szabad hely
* Videókártya: 512 MB NVIDIA 8600 / 512 MB ATI 387
ezt itt a bibi:D nagyno sok kell neki
akinek van ideje....
na csőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő. gta 4 lázban égek.kibaszott kurvajóóóóóóóóóóóóóó.csak szaggat mint a picsa
nekem elvileg hétvégéig kész a motorom..
gyertek el ide csinálok nektek egy jo kis lightes bakonyi turát,,
Talán szombaton gurulnk egy kicsit, de majd meglátjuk milyen idő lesz...
hétvégén,,,?
Hát ha nem is januárban de valamikor, biztos hogy szervezünk egy nagy ösznépi motorozást!
mi van főribanc?
Januárban lesz évadnyitó jam?
na halihoo
mi ujság csibészek?
"Nem is ugyanaz a műfaj, baszd meg. Figyelj, lehet, hogy a te masszázsmódszered más, mint az enyém. De akkor is! Fogdosni egy nő lábát, és bedugni a nyelved a legszentebb szentségbe nem ugyanaz a műfaj, nem ugyanaz a játék, nem ugyanaz a sportág, baszd meg. Egy lábmasszázs nem jelent szart sem!"
persze, ezzel nincs is semmi gond...én is emlékszem,mikor baromi büszke voltam magamra hogy megmásztam egy dombot...de nem tettem fel egy videót a bénázásomról azzal címmel hogy:"travis pastrana best of..."
Értem csak mondom..lehet hogy neki az a videó királyság...(neki az a domboldal kihivás....)nemvagyunk 1formák neki bejön azt annyi ..ezzen tök felesleges agyalni szvsz.
chevy, nem az a baj hogy használja, hanem az hogy AZÉRT használja hogy az idétlen szarfos videóját megnézzék..
ma nem az erősségem az írás
mondom, támadnak a klingonok,
Pedig már vagy 3 órája megittam a méreg erős kávé adagomat!
mindom"srác"!
szerintem mindegy lenne hogy milyen motorral megy ez a stác,logó lábakkal egy erősebb gép kimenne alóla!
én 1x régen cseréltem motort 1sráccal...80DT vel megprobáltam felmenni ott ahol a 125ccm simán felment hááát felment de sanszos volt nagyon
összefosná magát,,
azért kiváncsi lennék,hogy mit csinálna egy igazi hegyen a kis DT?!