Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ncore az a meghívós téma?
gigatorrents.de biztos ncoreon is fent van/lesz
ncore?
én dvd minőséget szedek...ma jött ki magyar nyelvvel 5.1 hang...
Az olyan, mintha te is ott ülnél a moziban!
Projektor, sötétítés és kész az eredeti hangulat!
az új még nincs meg hifiben csak ilyen letöltött camos változatban amin eszik a pattogatott kukoricát is miközben beszélgetnek és lökdösik a kamerát ami csőhangokat rögzít
csak letöltöm h ne unatkozzak..másfél óráig elfoglalom magam...amúgy otthonos hangulatot teremtettem:D itt ülök kvval,pálinkával a kezemben,laptop az ölemben..:D megy a letöltés,szól az ipod..mi kell még?:D egy a para..kurva laptop nem érzékeli kesztyűben az "egeret...így a bal kezem fázik:D:D
már láttam.......hát érdekes

de nézd meg végül is nem rossz

amúgy ha érdekel én nagy bondos vagyok civilben.... az összes megvan magyarul 5.1-be digitálisan felújítva extra változatos dvd-n ....be se mondom láttam is őket nem is egyszer...de nem az új bondok tetszenek a legjobban...sőt ez az új fiút kifejezetten nem kamázom....
0 ember az utcán...egy kitartó csoport volt eddig de nincs pénz...6boltost ismerek meg magunkat és mindenhol 0....nyáron 2-5 kilók...most semmi...mondjuk múlt héten szombaton 100at csináltam....elvittek 2 72es 6puttonyost oroszok
nincs webcam a laptopomban így nem tudok nektek lájv sót közvetíteni.mindjárt leér a gvantum csendje,majd jól megnézem
hát csak kérdeztem ..mert utoljára az az infóm volt, hogy ott gürcölsz szentendrén a borosboltban...
van ilyenkor túrista meg vevő....aki potenciális is?
van egy udvar ahol vannak bent boltok és itt ülök az udvaron:),miért?
a szentendrei borosboltban vagy ? vagy az előtt?
szewasztok
esik itt is a havaseső mint a szar ....meg hideg is van ....

vettem ki cuccokat a kocsiból és egy szimmering elgurult bele egy lukba a díszburkolaton és nem tudom kivenni ...de most nem is fogom mert elázik a hátam....hát lehet ma is ágyba kellene maradnom....
mama elvan még...már csak 3 és fél évet kéne kibírnia, hogy 100 éves lehessen szegénykém......volt még úgy át a" határon" mikor még magyarország volt minden körbe....
Csak hétfőn tudok árat mondani, mert frissítik a központi rendszert a gyárban.
Na mizu döme?
én dolgozom amúgy...szakad az eső,havas. legalább van laptop és net is ülök a bolt előtt,igaz hideg van,de ennyit megér a net
ejj Zozi sajnálom..igaza van Andrisnak hagyd a gépeket a picsába 96év...mennyi mindent átélt..2 világháború....nekem nagyfater tudott mesélni sokat,kint volt Auschwitzben
nem semmi baja az enyémnek... csak kérdem
Lezúztad?

De Neked nem is olyanod van. . .
Itt is szar idő van,havaseső és kicsit fuj a szél de remélem mire ősszerakom az Aprilia fostalicska robogot változnifog!Ma nagyon ügyes vagyok...már a fötengelyt cseréltem ill beépitettem csak a blokkot kell 2 csavarral rögzitsem éa rápekolni néhány műanyagot párszáz csavarral aztán megyek motorozni ha hogolyok esnek akkor is!
Szia Döme!
Megtudnád nekem mondani, hogy mennyibe kerül egy 2008-as gg első sárvédő meg lámpaidom?
Kitartás Zoozee!
Nikk ne irigykedj....8-hét után elöször ülök rá a paripára