az új még nincs meg hifiben csak ilyen letöltött camos változatban amin eszik a pattogatott kukoricát is miközben beszélgetnek és lökdösik a kamerát ami csőhangokat rögzít
csak letöltöm h ne unatkozzak..másfél óráig elfoglalom magam...amúgy otthonos hangulatot teremtettem:D itt ülök kvval,pálinkával a kezemben,laptop az ölemben..:D megy a letöltés,szól az ipod..mi kell még?:D egy a para..kurva laptop nem érzékeli kesztyűben az "egeret...így a bal kezem fázik:D:D
amúgy ha érdekel én nagy bondos vagyok civilben.... az összes megvan magyarul 5.1-be digitálisan felújítva extra változatos dvd-n ....be se mondom láttam is őket nem is egyszer...de nem az új bondok tetszenek a legjobban...sőt ez az új fiút kifejezetten nem kamázom....
0 ember az utcán...egy kitartó csoport volt eddig de nincs pénz...6boltost ismerek meg magunkat és mindenhol 0....nyáron 2-5 kilók...most semmi...mondjuk múlt héten szombaton 100at csináltam....elvittek 2 72es 6puttonyost oroszok
hát csak kérdeztem ..mert utoljára az az infóm volt, hogy ott gürcölsz szentendrén a borosboltban...
van ilyenkor túrista meg vevő....aki potenciális is?
szewasztok
esik itt is a havaseső mint a szar ....meg hideg is van ....
vettem ki cuccokat a kocsiból és egy szimmering elgurult bele egy lukba a díszburkolaton és nem tudom kivenni ...de most nem is fogom mert elázik a hátam....hát lehet ma is ágyba kellene maradnom....
mama elvan még...már csak 3 és fél évet kéne kibírnia, hogy 100 éves lehessen szegénykém......volt még úgy át a" határon" mikor még magyarország volt minden körbe....
ejj Zozi sajnálom..igaza van Andrisnak hagyd a gépeket a picsába 96év...mennyi mindent átélt..2 világháború....nekem nagyfater tudott mesélni sokat,kint volt Auschwitzben
Itt is szar idő van,havaseső és kicsit fuj a szél de remélem mire ősszerakom az Aprilia fostalicska robogot változnifog!Ma nagyon ügyes vagyok...már a fötengelyt cseréltem ill beépitettem csak a blokkot kell 2 csavarral rögzitsem éa rápekolni néhány műanyagot párszáz csavarral aztán megyek motorozni ha hogolyok esnek akkor is!
Projektor, sötétítés és kész az eredeti hangulat!
de nézd meg végül is nem rossz
amúgy ha érdekel én nagy bondos vagyok civilben.... az összes megvan magyarul 5.1-be digitálisan felújítva extra változatos dvd-n ....be se mondom láttam is őket nem is egyszer...de nem az új bondok tetszenek a legjobban...sőt ez az új fiút kifejezetten nem kamázom....
van ilyenkor túrista meg vevő....aki potenciális is?
esik itt is a havaseső mint a szar ....meg hideg is van ....
vettem ki cuccokat a kocsiból és egy szimmering elgurult bele egy lukba a díszburkolaton és nem tudom kivenni ...de most nem is fogom mert elázik a hátam....hát lehet ma is ágyba kellene maradnom....
mama elvan még...már csak 3 és fél évet kéne kibírnia, hogy 100 éves lehessen szegénykém......volt még úgy át a" határon" mikor még magyarország volt minden körbe....
De Neked nem is olyanod van. . .
Megtudnád nekem mondani, hogy mennyibe kerül egy 2008-as gg első sárvédő meg lámpaidom?